KAN BLI VERDENS DYRESTE: Manchester United skal være villig til å gå godt over milliarden for å hente Thomas Müller til England. Foto: Reuters / Jason Cairnduff
KAN BLI VERDENS DYRESTE: Manchester United skal være villig til å gå godt over milliarden for å hente Thomas Müller til England. Foto: Reuters / Jason Cairnduff

Fotballryktene: – Manchester United gir ikke opp Müller

Og italiensk klubb ønsker å lage tidenes «bad boy»-angrep.

Livet er ekstra herlig når overgangsvinduet er åpent.

Noen hevder at det er selve sesongen som er mest spennende. Men for dem som ikke er Chelsea og Manchester City-fan, så har «Silly Season» vært minst like spennende de siste årene.

Nå nærmer det seg slutten av sommervinduet, og spenningen er til å ta og føle på. Hvem er på vei til din favorittklubb? Kanskje svaret finnes i dagens ryktespalte?

Manchester City ser ut til å ha enorm tiltro til Manchester Uniteds speiderapparat. For tidligere i uken skal de ha kommet med et bud som overgikk byrivalens på Barcelona-spilleren Pedro. Men det er ikke den eneste. For nå kan Daily Mirror fortelle at City også vil ha Nicolas Otamendi. Med tanke på Uniteds suksess med søramerikanske spillere er det kanskje ikke så rart at City vil ha argentineren. Angel di MariaAndersonJuan Sebastian VeronKlebersonFabioDiego Forlan og Radamel Falcao er alle eksempler på at søramerikanerne United henter er sikre suksesser. Så får en heller bære over med at Gabriel HeinzeCarlos Tevez og Rafael hadde mer anonyme karrierer på Old Trafford.

Alltid like etterrettelige Metro skriver at det bare er timer før Lucas Biglia blir Manchester United-spiller. Det eneste som gjenstår er at Manchester United og Lazio blir enige om overgangssummen. Lazio krever en plass mellom 275- og 365 millioner kroner for argentineren. Så spørs det om Manchester City kommer på banen. Midtbanespilleren er tross alt vant med å spille i lyseblått.

Og når Metro først er i gang, så kjører de skikkelig på. De hevder også at Manchester United ikke har gitt opp Thomas Müller. Tidligere i sommer ble det sagt at Bayern München takket nei til et bud på nærmere en milliard kroner for 25-åringen. Nå skal Müller ha et tilbud om en årslønn på nærmere 100 millioner kroner dersom han vil flytte til England. Men det står ingenting om hvor mye Manchester United er villig til å strekke seg til dersom en milliard kroner ikke var nok.

Arsenal-manager Arsene Wenger har innsett at han må ha en bedre defensiv midtbanespiller for å stabilisere laget sitt på et høyt nivå. Polske Grzegorz Krychowiak ser ut til å være mannen han vil ha. Nok en defensiv midtbanemann betyr at det ikke lenger er behov for Mathieu Flamini. 31-åringen skal ha fått beskjed om at han er overflødig på Emirates, men en spiller som har gjort det til en vane å gå ut kontraktene sine for å ta overgangssummen i egen lomme, har ingen planer om å gå et år før kontrakten hans går ut. Ifølge Goal krever han nå at Arsenal betaler ham ut det siste året av kontrakten sin før han vil flytte på seg. En fin liten takk for sist til Wenger som ga Flamini en kontrakt da ingen andre ville ha ham da han var ferdig i AC Milan.

Joel Campbell imponerte de fleste under VM i Brasil. Men det hjalp ikke costaricaneren inn i varmen i Arsenal. Etter en halv sesong på reservelaget, ble han leid ut til Villarreal resten av sesongen. Men en angriper som scorer ett eneste mål kan neppe kalles noen suksess. Men italienske Palermo har tro på at Campbell kan finne tilbake til VM-formen i Serie A. De fikk nei til sitt første bud, men ifølge Gianluca Di Marzio er Palermo president Maurizio Zamparini i London og vil prøve å få Arsenal-ledelsen til å komme til forhandlingsbordet.

Juventus hadde et håp om å sikre seg Schalke 04-spilleren Julian Draxler, men så skal Arsenal ha kommet på banen og gjort det vanskelig for den gamle damen fra Torino. Nå skal de sebrastripete i stedet har lagt sine øyne på Chelsea. Ifølge Daily Mail skal italienerne ha kontaktet londonklubben og forhørt seg om mulighetene for å kjøpe duoen Ramires og Juan Cuadrado. Avisen tror sjansene er store for at Jose Mourinho lar Cuadrado gå, men vil beholde Ramires.

Everton ser ut til å ha vunnet kampen om Barnsleys meget lovende forsvarsspiller Mason Holgate. Daily Star skriver at The Tykes har takket ja til The Toffees bud på 25 millioner kroner for 18-åringen. Med en ny talentfull midtstopper på plass, er det slett ikke umulig at Roberto Martinez gir etter og takker ja til de nærmere 400 millioner kronene som Chelsea vil betale for John Stones.

Så fremt Manchester United ikke blir Stones nye klubb. ESPN skriver at Louis van Gaal skal friste Everton med å la Jonny Evans gå motsatt vei. 

Moussa Dembele har nærmest ubegrenset tillit på det belgiske landslaget, hvor han holder nok av store navn ute av laget. Men i Tottenham er det sparsommelig med spilletiden for midtbanespilleren. Det ble bare ti kamper fra start forrige sesong og selv om han fikk spille serieåpningen mot Manchester United, så er det slett ikke umulig at Mauricio Pochettino er villig til å cashe inn dersom noen legger 190 millioner kroner på bordet. Ifølge Daily Mirror er det slett ikke umulig at Sunderland kan finne på å gjøre det. Dick Advocaat er på jakt etter en midtbanespiller etter at QPR-spilleren Leroy Fer ikke bestod den medisinske testen i forrige uke.

Tottenhams sjanser for å kjøpe Saido Berahino ser ut til å bli mindre og mindre. West Bromwich Albion har sagt seg villig til å ta en prat dersom Tottenham er villig til å betale mer enn 320 millioner kroner for angriperen. Det er imidlertid ikke nordlondonerne. Og nå har WBA lagt duoen Brown Ideye og Victor Anichebe ut for salg, noe som tyder på at de har planer om å beholde Berahino, skriver Express & Star.

En skal ikke undervurdere supporternes makt. For da West Ham var i ferd med å signere Joey Barton, ble protestene fra fansen så store at klubbledelsen trakk seg fra hele avtalen. Men det betyr ikke at den rappkjeftede midtbanespilleren blir stående uten tilbud. For ifølge Sky Sports er det to Premier League-klubber og to franske klubber som vil ha 32-åringen. Og om Newcastle er en av klubbene, så trenger ikke Barton å være bekymret for at fansen skal velte nok en overgang for ham. For lokalavisen Chronicle foretok en liten avstemming blant supporterne for å se om den tidligere Magpies-spilleren var like upopulær der som i West Ham. Resultatet var at 72 prosent av dem som svarte ønsket at Barton skulle returnere til St. James' Park.

Newcastle skal ha vist veldig sterk interesse for Leeds-backen Sam Byram. Noe som har fått klubbledelsen på Elland Road til å sette i gang umiddelbare forhandlinger om en kontraktsforlengelse med 21-åringen, skriver Daily Mirror.

Under Michael Laudrup imponerte spanjolene Michu stort i Swansea-trøyen. Etter at Garry Monk overtok ansvaret på Liberty Stadium så har det blitt mindre tillit for 29-åringen. Forrige sesong ble han leid ut til Napoli, men der fikk han brukt mer tid på å se på severdigheter enn han fikk på banen. Og nå er han ikke ønsket tilbake i Swansea. Monk sier til South Wales Evening Post at det vil være til det beste for begge parter dersom Michu finner seg en annen klubb. Rayo Vallecano og Granada skal begge være interessert i hente ham tilbake til Spania.

En annen som er uønsket er Jose EnriqueBrendan Rodgers har ingen ønske om å bruke venstrebacken i det hele tatt. Sammen med Mario Balotelli og Fabio Borini har han ikke fått delta på Liverpools sesongoppkjøring. Men 29-åringen ønsker ikke å gi Liverpool-manageren gleden av å tvinge ham ut av klubben. Ifølge Liverpool Echo har han bestemt seg for å bli værende og kjempe for plassen sin. Dermed får ikke Rodgers frigjort de lønnsmidlene han håpet ved å kvitte seg med spanjolen.

Da er sjansene større for at han klarer å kvitte seg med Balotelli. For ifølge Eurosport ønsker Sampdorias kontroversielle president Massimo Ferrero å danne tidenes «bad boy»-angrep ved å kjøre Balotelli sammen med Antonio Cassano på topp. Det vil garantert selge billetter, så spørs det om det blir suksess på banen også.

Roma er på midtstopperjakt etter at de solgte talentet Alessio Romagnoli til AC Milan. I tillegg er Mapou Yanga-Mbiwa på vei til Lyon. Og klubben erstatter gjerne den tidligere Newcastle-spilleren med en annen løs, fransk kanon. For Calcio Mercato Web skriver at Liverpools Mamadou Sakho skal være førstevalget til den italienske hovedstadsklubben.