Bekkestua  20150801.
Eliteserien fotball 2015: Stabæk-Vålerenga (2-0). Stabæks Ernest Asante (nr to fra h) jubler for seier etter eliteseriekampen mellom Stabæk og Vålerenga på Nadderud stadion.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix FOTO: NESVOLD, JON OLAV /
Bekkestua 20150801. Eliteserien fotball 2015: Stabæk-Vålerenga (2-0). Stabæks Ernest Asante (nr to fra h) jubler for seier etter eliteseriekampen mellom Stabæk og Vålerenga på Nadderud stadion. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix FOTO: NESVOLD, JON OLAV /

Rekdals oddstips: TV 2-sendt cupdrama

Rekdal håndplukket kvartfinale i cupen og favorittlaget Leeds til oddstipset torsdag!

SANDEFJORD - STABÆK (NM) H: 3,45 U: 3,40 B: 1,90
Sandefjord tok sin første Tippeliga-seier på 16 forsøk med 2-1 over Mjøndalen hjemme sist. Drømmen om Tippeliga 2016 ser fortsatt ut til å briste, de må ha en ekstremt bra høstsesong for at det skal bli virkelighet. De har kommet seg til kvartfinale i cupen med seire over Asker, Fram Larvik, Kongsvinger og Hønefoss. Her møter de et langt tøffere lag som de igjen møter i Tippeligaen på samme bane 22 august. Stabæk slo Sandefjord 4-0 på Nadderud i mai, og de tok en knallsterk 2-0 seier over Strømsgodset i Drammen i helga. De fighter med Vålerenga og Viking om sølvet i Tippeligaen, og oddstipset tror de tar seg til semifinale i cupen.

Spill Premier League-manager nå!

ULL/KISA - EISDVOLD (ODDSEN-LIGAEN) H: 1,30 U: 4,60 B: 5,25
Ullensaker/Kisa er i et skikkelig race med Egersund om opprykk. De har samme poengsum, men ligger godt bak på målforskjell. Ull/Kisa står med fire strake seire, sist en mer enn godkjent 2-1 seier over Vidar borte. Møter her Eidsvold Turn, som ligger på nedrykksplass med 13 poeng mot Ull/Kisas 36. Stor kvalitetsforskjell på disse lagene. Eidsvold har hatt en god periode med seire over Fana og Arendal, men tapte sist 2-3 for Donn. Ullensaker/Kisa er klare favoritter.

Her finner du alle våre oddstips - nye hver dag!

DONCASTER - LEEDS (LEAGUE CUP) H: 2,65 U: 3,15 B: 2,25
Ligacupens første runde, og TV2-sendt lokaloppgjør i Yorkshire. Her blir det skikkelig trøkk på tribunen. Doncaster holder til i League One, de var en middelhavsfarer forrige sesong. Startet denne med 1-1 mot Bury, og tar mål av seg til å nå play-off. Leeds er under ledelse av Uwe Rösler, og de har startet med 1-1 mot Burnley. Doncaster har gått videre i cupen flere ganger de siste årene, men får en vanskelig motstander her i et Leeds med meget ambisiøs eier og trener. Leeds ønsker en retur til Premier League, men Rösler vil nødig starte med cup-exit for en yorkshire-rival. Rekdal tror favorittlaget Leeds vinner.

Har du peil på Premier League? Spill 6 Rette og vinn fete premier!