HOLLYWOOD-HUNK: Zac Efron (27) skal spille i den nye Baywatch-filmen. Her under promoteringen av filmen Dirty Grandpa. FOTO: MIAMIPIXX/SBMF/FAMEFLYNET PICTURES /
HOLLYWOOD-HUNK: Zac Efron (27) skal spille i den nye Baywatch-filmen. Her under promoteringen av filmen Dirty Grandpa. FOTO: MIAMIPIXX/SBMF/FAMEFLYNET PICTURES /

Zac Efron (27) lover frekk Baywatch-film

Kjekkasen skal fylle David Hasselhoffs sko. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Snart går innspillingen av filmen Baywatch i gang. Filmen er en oppfølger til den populære TV-serien som startet opp i 1989 med David Hasselhoff og Pamela Anderson i hovedrollene, og de heltemodige badevaktene som må redde badegjester fra de utroligste ting, er tilbake.

Når Baywatch blir film, er det vel ingen skuespiller som er mer naturlig i en av hovedrollene enn vinneren av prisen for Hollywoods mest sexy overkropp to år på rad, nemlig Zac Efron.

– Blir R-rated

Mannen som startet sin karrière som barnestjerne for Disney, har nemlig blitt en kjekkas på 27 år, og er straks aktuell med filmen We Are Your Friends, hvor han spiller en DJ.

Nå avslører han at Baywatch-filmen blir helfrekk.

– Den blir R-rated og den kommer til å bli helt rå, sier Efron til nyhetsbyrået Reuters.

Han refererer til merkingen som brukes i Hollywood på filmer med vokseninnhold som ikke passer for mindreårige.

Vil ikke ligne på serien

– Jeg tror vi kommer til å gjøre det stort, og det kommer nok ikke til å ligne så mye på den gamle Baywatch, for å være ærlig. Det kommer til å bli en helt ny versjon, og det er store planer for filmen, sier Efron.

Efron vil spille mot blant andre Dwayne «The Rock» Johnson, som er i full gang med å promotere filmen:

– Han har store ambisjoner, sier Efron.

Filmen skal spilles inn neste år, og det er usikkert når den vil bli å se på lerretet.