GJENSYN: Skuespiller Kelly Rutherford ute på shopping i New York med barna Helena og Hermes, 5. juli, 2015. Foto: Stella Pictures
GJENSYN: Skuespiller Kelly Rutherford ute på shopping i New York med barna Helena og Hermes, 5. juli, 2015. Foto: Stella Pictures

«Gossip-girl»-stjernen mister barna igjen

Høyesterett har bestemt at barna Helena (6) og Hermes (8) må flytte hjem til faren i Monaco.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I tre år har «Gossip girl»-stjernen kjempet for foreldreretten for sine to barn Hermes (8) og Helena (6). Hennes tyske eksmann Daniel Giersh fikk foreldreretten i 2012 og barna har bodd i Monaco hos faren.

I 2012 fikk Giersh medhold i amerikansk domstol, og Rutherford var nødt til å reise til Monaco for å tilbringe tid med barna.

Sommerferie

I sommer var gleden stor da barna fikk reise tilbake til USA på sommerferie, men gleden over å være sammen med barna ble kortvarig for Kelly Rutherford.

Etter to måneder har retten igjen avgjort at de to barna hennes må reise tilbake til faren i Monaco. Møtet i høysterett var på tirsdag denne uken, skriver TMZ.

Delt foreldrerett

I 2008 fikk Rutherford og Giersch delt foreldrerett etter Kelly søkte om skilsmisse. Problemene oppstod i 2012, da Kellys advokat sørget for at Daniel Giersch ikke fikk oppholdstillatelse i USA.

Etter dette ble det bestemt i retten at de fremdeles skulle ha delt foreldrerett, men at barna skulle bo hos faren i Europa, ettersom han ikke hadde mulighet til å besøke barna i USA.

Kelly Rutherford er mest kjent for sin rolle som Lily van der Woodsen, Serenas mamma, i tv-serien «Gossip-girl» som ble sendt mellom 2007 og 2012.