UNITED-AKTUELL: Nicolas Gaitan erstattet Angel di Maria i Benfica. Nå kan han få samme jobb i Manchester United.   AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG
UNITED-AKTUELL: Nicolas Gaitan erstattet Angel di Maria i Benfica. Nå kan han få samme jobb i Manchester United.   AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG

Fotballryktene: 
– Vil erstatte di Maria med kopien

Og Chelsea vil hente en ny spiss.

Klokken tikker og går mot deadline day.

Klubbene blir mer og mer desperate i sin jakt på forsterkninger.

For ingen av toppklubbene ser ut til å være ferdig med sommerhandlingen.

For hver dag som går, jo mindre tid blir det til å finne den eller de spillerne som skal komplettere stallen.

Her får du dagens bukett med blomstrende fotballrykter.

Det kan se ut til at det var med tungt hjerte at Louis van Gaal lot Angel di Maria dra til Paris Saint-Germain. For ifølge portugisiske A Bola så gjør Manchester United-manageren det han kan for å hente kopien Nicolas Gaitan fra Benfica. Argentineren ble hentet til Benfica for å erstatte di Maria da han dro til Real Madrid, og nå kan han nok en gang få oppgaven med å fylle hullet etter landsmannen. Men Gaitan har fått med seg Manchester Uniteds intense jakt på Pedro, og har derfor en plan B med Valencia.

Tirsdag kom meldingene om at Manchester City hadde overbydd United for Pedro. Og nå kan det se ut til at van Gaal også er begynt å se på en plan B. For Super Deporte skriver at han nå prøver å hente Ezequiel Lavezzi fra Paris Saint-Germain. Håpet er at PSG skal være grei å forhandle med etter at di Maria gikk motsatt vei.

Men Manchester United tenker også litt langsiktig. Og klubbens speidernettverk i Brasil kan se ut til å ha funnet gull igjen. For ifølge Globo Esporte vil de hente 16-åringen Lincoln fra Gremio. Den offensive midtbanespilleren har en slepen venstrefot og blir veldig glad når han scorer mål. Men Manchester United må trolig komme på banen, for Premier League-toer Leicester er også interessert.

Fabio Borini er i ferd med å innse at han ikke kommer til å beholde sin fyrstelige gasje i Liverpool til evig tid. Angriperen hadde muligheten til å gå til klubber han kunne få spilletid i forrige sesong, men ingen ville matche lønnen hans. Dermed ble han heller værende og så Liverpools kamper fra tribunen. Nå skriver Liverpool Echo at 24-åringen trolig ender opp i Fiorentina i hjemlandet Italia.

Lagkameraten Lucas Leiva får også forlate Liverpool uten at det vil felles for mange tårer på Merseyside. Og klubben skal også ha erstatteren klar. For overgangen til Thiago Motta fra Paris Saint-Germain til Atletico Madrid ble ingenting av, og nå vil visstnok Brendan Rodgers hente 32-åringen til Anfield, skriver Liverpool Echo.

Jose Mourinho tok poengtapet mot Swansea noe dårlig. Den stakkars legen Eva Carneiro fikk skylden for at Chelsea ikke scoret et vinnermål på overtid og er nå bannlyst fra benken. En annen som ikke kom veldig bra fra ligapremieren var Branislav Ivanovic. Serberen ble brukt som kjegle av Jefferson Montero, og måtte tåle krass kritikk etter kampen. Da er det kanskje ikke så rart at det nå lekker ut at Mourinho er på jakt etter en ny høyreback. Le Parisien skriver at Chelsea vil ha Paris Saint-Germains Gregory van der Wiel. Nederlenderen er plassert ytterst på benken i PSG og står fritt til å forlate klubben dersom et bud kommer inn.

Diego Costa sliter med en lårskade som har plaget ham i over et år nå. Og Radamel Falcao viste forrige sesong at man ikke kan stole på at han scorer mål. Nå hevder Metro at Chelsea vurderer om de skal betale de 845 millioner kronene det koster å løse Gonzalo Higuain fra kontrakten med Napoli. Argentineren skal ha gitt beskjed om at han vil bort, og det vil gi Chelsea enda en søramerikansk angriper i troppen.

Det venezuelanske bombenedslaget Jeinny Lizarazo har funnet sin måte å få oppmerksomhet på. For modellen/sportsreporteren fortsetter med sine oppdateringer på Twitter om Karim Benzemaovergang til Arsenal. Nå hevder hun at Real Madrid har bestemt seg for å selge, men venter på et bud fra The Gunners. Spanjolene vil bruke pengene til å finansiere et kjøp av Paul Pogba fra Juventus. Men Real Madrid har allerede Martin Ødegaard i stallen, så det er ikke sikkert de har behov for franskmannen.

Arsenal fikk en solid opptur da Arsene Wenger endelig innså at det var rom for en defensiv midtbanespiller i laget sitt forrige sesong. Francis Coquelin kom inn og gjorde en formidabel innsats, men mange mener The Gunners må få på plass en oppgradering av franskmannen dersom de skal kjempe om andre pokaler enn FA-cupen. The Telegraph skriver at Wenger sendte speiderne sine til Tbilisi tirsdag for å ta en siste sjekk på Sevillas Grzegorz Krychowiak mot Barcelona i UEFAs Super Cup. Polakken har imponert mange de siste sesongene og er nok hakket bedre enn Coquelin.

At Julian Draxler skal til Arsenal har vært en gjenganger i ryktespaltene gjennom flere overgangsvindu. Og Schalke 04-spilleren er blitt nevnt flere ganger også denne sommeren. Men nå hevder Tuttojuve at den offensive midtbanespilleren var kommet til enighet med Juventus om sin personlige kontrakt, men at Arsenal nå har kommet på banen og kuppet overgangen.

Nord-London-rival Tottenham er ifølge L'Equipe kommet til enighet med Lyon om en overgang for hurtigtoget Clinton N'Jie. Klubben betaler 130 millioner kroner umiddelbart, og har lovet franskmennene ytterligere 30 millioner kroner dersom Spurs vinner noe de kommende sesongene, melder L'Equipe. Så Lyon bør ikke legge inn mer enn 130 millioner i budsjettene.

En annen som kan ende opp på White Hart Lane er Keisuke Honda. Den japanske frisparkspesialisten er veldig langt unna laget i AC Milan, og Rossoneri er helt sikkert villig til å lytte til tilbud. Det er Tutto Mercato Web som melder om Tottenhams interesse for 29-åringen.

Southampton er i ferd med å sikre seg Celtics midtstopper Virgil van Dijk. De Telegraaf skriver at nederlenderen er svært nær en overgang. Southampton vil betale rundt 115 millioner kroner for 24-åringen. Ronald Koeman har lenge ønsket å hente landsmannen sydover, og nå kan det se ut til at han lykkes.

Newcastle skal også forsterke midtforsvaret. De var også interessert i van Dijk, men ser nå ut til å funnet en annen kandidat til jobben. Tutto Mercato Web skriver at Steve McClaren vil ha den storvokste dansken Jannik Vestergaard. 23-åringen kom til Werder Bremen i januar og imponerte stort siste halvdel av forrige sesong.