Ski  20150728.
OBOS-ligaen, 1. divisjon fotball 2015: Follo-Brann (0-1). Sivert Heltne Nilsen (f.v.), Amin Nouri, Brann-kaptein Vadim Demidov, Bismar Acosta og Alejandro Castro takker bortefansen for støtten etter 1. divisjonskampen mellom Follo og Brann på Ski stadion.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix FOTO: GRøTT, VEGARD WIVESTAD /
Ski 20150728. OBOS-ligaen, 1. divisjon fotball 2015: Follo-Brann (0-1). Sivert Heltne Nilsen (f.v.), Amin Nouri, Brann-kaptein Vadim Demidov, Bismar Acosta og Alejandro Castro takker bortefansen for støtten etter 1. divisjonskampen mellom Follo og Brann på Ski stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix FOTO: GRøTT, VEGARD WIVESTAD /

Oddstips: Rekdal tror Brann vinner

Sjekk onsdagskupongen med kamper fra OBOS-ligaen og Allsvenskan!

BRANN - ÅSANE (OBOS-LIGAEN) H: 1,40 U: 3,75 B: 6,85
Brann ligger stadig på tredjeplass i OBOS-ligaen etter de spilte 1-1 mot tabelltoer Sandnes Ulf i helga. De har forsterket laget med Ruben Kristiansen fra Vålerenga, i tillegg til Sivert Heltne Nilsen og Viljar Vevatne. Brann har åpenbart en god mulighet for å rykke opp, og med Kristiansen øker nok de mulighetene. Haugen og Barmen er suspendert for Brann. Åsane er på den siste trygge plassen, á poeng med Fredrikstad. De slo Hødd 2-0 sist, men borte har de bare ett poeng på de seks siste kampene. Brann vinner nok denne greit.

Spill Premier League-manager nå!

RANHEIM - HØNEFOSS (OBOS-LIGAEN) H: 1,33 U: 4,00 B: 7,40
Ranheim hadde nylig en fin periode med fem seire og en uavgjort, men tapte plutselig 0-3 for Follo på bortebane. Obos-ligaen er ganske uberegnelig, akkurat når man tror at lag virkelig har funnet flyten så går de på et feilskjær. Allikevel ser laget mye bedre ut nå under Ola By Rise enn de gjorde tidligere i sesongen, og de står med fire strake hjemmeseire. Møter her Hønefoss som har uavgjort mot Fredrikstad og Nest-Sotra på de to siste. Hønefoss er i økonomisk krise og har mistet flere spillere. Folk i administrasjonen har også gått av, og det spekuleres i om hele klubben, også bredde, kan gå dukken. De har fem poeng opp til trygg plass i øyeblikket, og det ser dessverre ikke bra ut for fotballen på Hønefoss nå.

Sjekk alle oddstipsene - nye hver dag!

GEFLE - ELFSBORG (ALLSVENSKAN) H: 3,65 U: 3,30 B: 1,80
Elfsborg er en av hele seks klubber som kjemper om ligagullet i Allsvenskan. Ikke rart interessen er på topp i svensk fotball om dagen. Vinner Elfsborg denne går de á poeng med serieleder IFK Göteborg og rivalen IFK Norrköping. Elfsborg spilte 0-0 borte mot Hammarby sist, og er først og fremst et meget godt hjemmelag. De er ute av europacupen etter å ha fått seg en nesestyver av Odd, nå er det fullt fokus på serien. Jesper Manns (F) er ute for Elfsborg, men det svekker dem ikke nevneverdig. Gefle har virkelig begynt å ta poeng nå, de er 2-3-0 på de fem siste kampene. De har ingen mulighet til å ta igjen topplagene, men bør ha lagt nedrykksstriden bak seg. De har en del fravær, men bare angriperen Oremo har spilt mange kamper denne sesongen. Resten er ymse langtidsskader og andre fravær. Dersom Elfsborg skal være med å kjempe i toppen må de vinne kamper som dette.