HAR BLITT FORELDRE: Keira Knightley (30) og ektemannen James Righton (31) fikk en datter i mai. Her er de avbildet under BAFTA Awards i februar i år. FOTO: JULIE EDWARDS / Stella pictures
HAR BLITT FORELDRE: Keira Knightley (30) og ektemannen James Righton (31) fikk en datter i mai. Her er de avbildet under BAFTA Awards i februar i år. FOTO: JULIE EDWARDS / Stella pictures

Keira Knightley (30) avslører datterens uvanlige navn

Imitation Game-skuespilleren snakker ut for første gang etter fødselen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hollywood-stjerne Keira Knightley (30) har hele veien holdt kortene tett til brystet om graviditen og den lille babyen hun har fått med ektemannen, musiker James Righton (31).

Det var ikke før i desember i fjor at paret bekreftet at de ventet barn, og i slutten av mai kom den lille til verden

Den nybakte småbarnsfamilien har holdt seg unna rampelyset, men nå har Knightley for første gang stilt til intervju etter fødselen, og åpner seg for magasinet Elle. Hun avslører for første gang den tre måneder gamle datterens noe uvanlige navn – Edie!

Populært med sjeldne navn

Hun er ikke den første som velger et litt uvanlig navn. Både i Norge og i resten av verden er det stadig flere som velger nye, sjeldne navn.

I juni vekket stavhopper Cathrine Larsåsen (28) oppsikt da hun valgte det uvanlige navnet Loui til sønnen. Det er nå ett år siden Tone Damli (27) overrasket da hun avslørte den nyfødte datterens navn: Billie.

I mars i år avslørte Blake Lively (37) og Ryan Reynolds (38) at deres lille jente skulle få navnet James.

Forbløffet mor

Knightley og Righton er de siste i rekken, og Knightley forteller at hun er lykkelig som mor:

– Kjærligheten er helt forbløffende. Det er en veldig grunnleggende kjærlighet, noe helt ekstraordinært, sier hun til Elle.

Hun er også forbløffet over hvor godt man kan fungere til tross for at man ikke har sovet i det hele tatt.

– Det er ikke behagelig, jeg trodde ikke det skulle være mulig i så lang tid som jeg har gjort det, sier hun.

Etter fødselen har Keira Knightley følt seg bedre enn noen gang.

– Wow, kroppen min er helt fantastisk, og jeg kommer aldri til å hate den igjen, fordi den klarte å gjøre dette, og det er ekstraordinært!