ENDER TROLIG OPP I MANCHESTER UNITED: Pedros dager i Barcelona virker å være talte. Nå råder en klubbenlegende spanjolen til ikke å signere for Manchester United. FOTO: FERNANDO BUSTAMANTE
ENDER TROLIG OPP I MANCHESTER UNITED: Pedros dager i Barcelona virker å være talte. Nå råder en klubbenlegende spanjolen til ikke å signere for Manchester United. FOTO: FERNANDO BUSTAMANTE

Barcelona-legende advarer Pedro mot å velge Man. United

– Van Gaal ødela Barcelona, og han ødelegger Manchester United, sier Hristo Stoitsjkov.

Hristo Stoitsjkov, Barcelona-legende og tidligere vinner av Gullballen, advarer Pedro mot å gjøre det han selv mener er et enormt feilsteg.

Ifølge flere britiske medier skal Pedro (28) være svært nær en overgang til Louis van Gaals Manchester United. Det får bulgarske Stoitsjkov til å rase.

– Jeg ville aldri vært under van Gaals ledelse. Han er middelmådig. Han ødela Barcelona, og han ødelegger Manchester United.

– Han har vist at han er en dårlig person ved det han har gjort med Victor Valdes. Forhåpentligvis lytter Pedro til meg, sier Stoitsjkov ifølge Sky Sports.

At Stoitsjkov ikke har sansen for van Gaal trenger man ikke være rakettforsker å skjønne. Dette er nemlig ikke første gangen Stoitsjkov fyrer løs mot nederlenderen.

Mellom 1990 og 1995 storspilte Stoitsjkov med 77 mål på 149 kamper for Barcelona. Han innkasserte Gullballen i 1994 før turen gikk videre til Parma i 1995. Stoitsjkov returnerte så til Barcelona året etter, men røk uklar med van Gaal, som tok over treneransvaret i 1997, og forlot klubben i 1998.

Tidligere i år kalte Stoitsjkov van Gaal «søppel» og omtalte dagen da han dro fra Barcelona som den verste i livet på grunn av den nederlandske treneren. 

Så gjenstår det å se om Pedro lytter til Stoitsjkovs dommedagsprofeti.

– Jeg ville aldri reist (fra Barcelona) dersom jeg var Pedro. Dersom han drar, kommer han ikke lenger til å være en fotballspiller, sier Stoitsjkov.