– Mourinho fjerner Carneiro fra benken

Chelsea-legen får ikke være med på benken etter at hun behandlet Hazard på overtid.

Eva Carneiro og Jon Fearn, begge i Chelseas medisinske apparat, fikk gjennomgå av José Mourinho etter å ha løpt inn på banen for å behandle Eden Hazard i lørdagens oppgjør mot Swansea.

Bakgrunnen for Mourinhos sterke reaksjon var at Chelsea, etter å ha fått Courtois utvist, måtte klare seg med ni spillere før Hazard fikk komme innpå igjen.

– Man må forstå spillet. Nå måtte vi spille med to mann mindre på banen. Bare på grunn av deres naivitet, sa José Mourinho etter kampen.

The Telegraph skriver tirsdag at Mourinho nå har bestemt seg for å fjerne Carneiro fra benken.

Ifølge avisen kommer Carneiro til å beholde rollen som førstelagets lege. Hun vil imidlertid ikke være tilstede på treninger, kamper eller på spillerhotellet. Det er foreløpig ikke kjent om Jon Fearn også må finne seg i nye arbeidsoppgaver.

– Jeg ønsker å takke folk for deres overveldende støtte. Det setter jeg virkelig pris på, skrev hun på sin Facebook-side søndag.

Tirsdag ble det også kjent at Chelsea ikke fikk medhold i sin anke av Courtois' røde kort. Keeperen må stå over én kamp og dermed blir det trolig Asmir Begovic som vokter buret på Etihad kommende helg.