Benedict Cumberbatch:
– Kan dere slutte å filme meg på scenen?!

Superstjernen kom ut av teatret i London og ba publikum slutte å filme Hamlet-forestillingen. Norske Kari filmet stjernens utbrudd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespiller Benedict Cumberbatch (39), spiller denne sommeren i en Hamlet-oppsetning ved Barbican Theatre i London.

Lørdag kom skuepilleren selv ut og klaget til fansen på at de hadde filmet han fra salen under forestillingen, skriver ITV.

– Slutt å gjøre opptak

Han ba innstendig folk som hadde samlet seg ved hovedinngangen til Barbican Theatre, å slutte og gjøre opptak.

Benedict Cumberbatch hadde selv sett et rødt lys fra et kamera under forestillingen. Episoden har senere blitt postet på YouTube av norske Kari Johansen Persheim. Hun var tilstede i salen i Barbican Theatre under forestillingen, og filmet skuespilleren da han kom ut etter forestillingen.

Se video øverst i saken.

– Jeg vil først takke alle som har møtt opp her i kveld for å se forestillingen. Jeg kan se kameraer og rødt lys i salen. Jeg vet ikke om noen av dere her gjorde det, men det å se et rødt lys fra et kamera når du er på scenen er utrolig irriterende. Få dette budskapet ut i sosiale medier, det er viktig for meg, sa Benedict Cumberbatch.

FORBANNET: James McAvoy (36) er ikke glad for at folk filmer han på scenen. Foto: Stella Pictures
FORBANNET: James McAvoy (36) er ikke glad for at folk filmer han på scenen. Foto: Stella Pictures

Pinlig for publikummer

Det er ikke første gang en skuespiller lar seg irritere over publikums kameraer og mobiltelefoner. I 2013 ble skuespiller James McAvoy så forbannet under en forestilling, at han konfronterte mannen  som filmet han med en mobiltelefon midt i forestillingen.