Debut for City? Raheem Sterling i lyseblått. AFP PHOTO / Mal FAIRCLOUGH
Debut for City? Raheem Sterling i lyseblått. AFP PHOTO / Mal FAIRCLOUGH

Rekdals oddstips: Tror City slår WBA

Kjetil Rekdal håndplukket tre kamper fra Langoddsen mandag - sjekk ekspertanalysen!

WBA - MAN CITY (PREMIER LEAGUE) H: 5,45 U: 3,45 B: 1,57
Manchester City tippes på fjerdeplass i TV 2s tabelltips. Raheem Sterling er på plass, det samme er Fabian Delph. Enes Ünal er også en spennende signering. Delph spiller dog ikke her grunnet en skade, City mangler også Clichy. Silva, Nasri og Aguero meldes spilleklare etter sykdom. West Brom tippes på 14. plass i vårt tabelltips. De har signert Rickie Lambert, James McLean og James Chester, og de kan debutere. De har også signert Serge Gnabry, men han er ikke spilleklar her. Vi kan vente at WBA er tøffe og hardtarbeidende, men Manchester City har et stjernegalleri bra nok til å vinne.

Spill Premier League-manager og vinn fete premier!

SOGNDAL - BRYNE (OBOS-LIGAEN) H: 1,65 U: 3,30 B: 4,50
Sogndal tapte 2-3 for Ranheim sist, ledet da 2-0 til pause. Dårlig av Sogndal å slippe inn Ranheim i kampen igjen, men når man først har gitt fra seg intiativet kan det gå veldig dårlig. Ranheim satte seiersmålet på overtid. Sogndal har vist litt nedadgående kurve nå med tre strake uavgjort før tapet. De har styrket laget offensivt med Drage fra Tromsø og Chikere fra Viking. Bryne slo Kristiansund 2-0 sist, men laget har mistet to viktige spillere i Vevatne og Breimyr. De har hentet inn tre nye, men det gjenstår å se hvordan kvaliteten er. Sogndal bør finne tilbake til vinnersporet.

Se alle våre oddstips her - nye hver dag!

KALMAR - GIF SUNDSVALL (ALLSVENSKAN) H: 1,72 U: 3,25 B: 4,00
Kalmar ligger på tiende plass med 22 poeng, de tok en meget sterk seier i Helsingborg sist kamp. De har også slått Falkenberg 4-0, men imellom der tapte de 0-3 for Häcken. Kalmar er altså variable, men de er uten tap på de siste fire hjemme. GIF Sundsvall vant 3-0 over Hammarby hjemme på kunstgresset forrige kamp, men borteformen har dabbet veldig av utover sesongen. De har ett poeng på de fem siste bortekampene, og tapte 0-3 for Malmö FF sist bortekamp. Kalmar mangler Jonathan Ring (M) med skade, Filip Sachpekidis (M) er usikker. Giffarna har mange skader, men bare Johan Eklund (F) har spilt flere kamper denne sesongen. Resten er langtidsskadede spillere som ikke har vært med noe særlig.