Slik ble dobbeltagenten Petr Cech latterliggjort i sosiale medier

Men han var ikke den eneste som fikk tyn etter åpningshelgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveld tar West Bromwich imot Manchester City til den siste kampen i første serierunde. Åpningshelgen i Premier League har bydd på både overraskelser og skuffelser, flotte mål og klønete mål, store prestasjoner og pinlige tabber.

En som virkelig fikk gjennomgå i sosiale medier var Arsenal-keeper Petr Cech. Tsjekkeren virket alt annet enn patent mot West Ham, og må nok ta den første scoringen til West Ham på sin kappe. Cech virket både «shaken» og «stirred», noe som fikk en rekke Twitter-brukere til å godte seg på keeperens bekostning.

Et av de mest delte bildene er av Cech i James Bond-positur. Er han virkelig en dobbelagent som i det skjulte ønsker at Chelsea skal ta tittelen igjen? Det mener i hvert fall konspiratoriske sjeler i sosiale medier.

Men Cech var ikke den eneste spilleren som tabbet seg ut i helgen. Tottenhams Kyle Walker scoret et klønete selvmål mot Manchester United. 

– Han er den hemmelige spissen Louis van Gaal snakket om, slår Twitter-brukeren Verified fast.

Sunderlands katastrofestart fikk også mye oppmerksomhet lørdag kveld. West Ham-spiss Andy Carroll, som har en fortid i Newcastle, koste seg da mannskapet til Dick Advocaat fikk juling av Leicester.

Carroll la ut et bilde av sin lille Geordie-baby, som koste seg i en vippestol på stillingen 3-0 til Leicester.