Fire ganger Sørloth da Glimt satte ny klubbrekord

Alexander Sørloth var i fyr og flamme da Bodø/Glimt tok sin sjette strake seier.

Bodø/Glimt - Start 5-1

Bodø/Glimt er Tippeligaens store formlag. Søndag kveld satte Jan Halvor Halvorsens menn ny klubbrekord da de tok sin sjette strake seier i Tippeligaen.

Se alle målene fra rekordkampen i videovinduet øverst!

Og for en seier det var. Alexander Sørloth ble kampens store spiller med hele fire scoringer i 5-1-seieren over Start. I tillegg vartet Trond Olsen opp med en skikkelig frisparkkanon i det som ble en jubelkveld Bodø-publikumet sent vil glemme.

Glimt snudde før hvilen

Men det var gjestene fra Kristiansand som startet showet på Aspmyra. Kristoffer Ajer la perfekt inn til Lars-Jørgen Salvesen, som enkelt kunne heade Start i føringen.

Det tok derimot ikke mer enn to minutter før sirkus Sørloth var i gang. Zarek Valentin slo ballen inn i feltet, hvor Sørloth dro seg fri og hamret inn utligningen.

Like før hvilen var det Trond Olsen sin tur til å melde seg på. På et frispark fra rundt 20 meter sendte lynvingen avgårde en kanonkule som Start-keeper Håkon Opdal bare hørte susen av.

Sirkus Sørloth

Midtveis i andre omgang var sønn av storscorer Gøran igjen på farten. Fitim Azemi serverte før Sørloth smalt ballen utagbart til venste for Start-keeper Håkon Opdal.

Minutter senere kunne samme mann juble for hat trick. En svak klarering fra Gudmundur Kristjansson endte opp i beina på Glimts nummer elleve, som enkelt kunne sette inn sitt tredje for dagen.

På overtid var Kristjansson igjen synderen da han rev i trøya til Vieux Sané og forårsaket straffespark. Fra krittmerket var Sørloth sikker, og kunne feire sin fjerde scoring for dagen.

Flere mål ble det ikke, og de gulkledde kunne juble for både kalasseier og sin lengste seiersrekke i Tippeliga-historien.