Trondheim  20150806.
Europa League 3. kvalifiserings runde 2015: Rosenborg-Debrecen. Rosenborgs Mike Lindemann Jensen(th) og RBK gutter jubler etter 2-0 av Jensen i kvalifiseringskampen til Europaleague mellom RBK og Debrecen FC på Lerkendal stadion.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix FOTO: ALLEY, NED /
Trondheim 20150806. Europa League 3. kvalifiserings runde 2015: Rosenborg-Debrecen. Rosenborgs Mike Lindemann Jensen(th) og RBK gutter jubler etter 2-0 av Jensen i kvalifiseringskampen til Europaleague mellom RBK og Debrecen FC på Lerkendal stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix FOTO: ALLEY, NED /

Rekdal spår mer Rosenborg-jubel

Tror Lillestrøm taper hjemme på Åråsen - sjekk søndagens oddstips nå!

LILLESTRØM - ROSENBORG (TIPPELIGAEN) H: 4,95 U: 3,80 B: 1,55

Lillestrøm vant 3-2 over Sandefjord foran bare 3800 tilskuere på Åråsen sist, lot da Sandefjord redusere to ganger og gjorde det unødvendig spennende etter en god start. Savnet av Fofana er klart, og laget ser ut til å mangle kreativitet. Rosenborg har spennende tider i møte med mange kamper. I midtuka er det Mjøndalen i cupen, så hjemmekamp mot Vålerenga før de reiser til Romania for å møte Steaua. De har en meget bred stall nå og kvalitetsspillere i alle ledd, og seiler opp som ganske klare favoritter på Åråsen selv om de roterer på laget. Frode Kippe og Amahl Pellegrino soner karantene for LSK.

Sjekk alle våre oddstips!

HALMSTAD - ÅTVIDABERG (ALLSVENSKAN) H: 1,90 U: 3,15 B: 3,40
Bunnoppgjør i Allsvenskan. Halmstad ligger på kvalik med 14 poeng, Åtvidaberg er helt sist med ni. Halmstad gikk nylig 2-4-0 fra mai nesten ut juli, men nå har de falt tilbake på gamle synder med to strake tap for Gefle og Elfsborg. At de taper 0-2 for Elfsborg borte er dog ingen krise, de er et meget sterkt hjemmelag. Åtvidaberg har spilt 0-5-2 på de siste syv. Sist ble det 2-2 mot et Malmö FF som hadde fokus på Champions League. Halmstad mistet nylig midtbanespiller King Gyan for sesongen, fra før er Viktor Ljung ute. Shkodran Maholli står over grunnet sykdom. Åtvidaberg mangler Henrik Gustavsson, Daniel Hallingström, Alberis da Silva og Mario Jelavic grunnet skade, alle spillere som normalt ville startet.

Spill TV 2 Premier League-manager!