Manchester United manager Louis Van Gaal poses for photographs at the clubs' Carrington Training ground in Manchester FOTO: DAVE THOMPSON/ROUTE ONE PHOTOGRA /
Manchester United manager Louis Van Gaal poses for photographs at the clubs' Carrington Training ground in Manchester FOTO: DAVE THOMPSON/ROUTE ONE PHOTOGRA /

– Vi ønsker å beholde de Gea

Louis van Gaal er klar på at de Gea blir hvis Manchester United får det som de vil.

En av de lengste overgangssagaene denne sommeren har dreid seg om David de Gea. Den spanske landslagsskeeperen har i lang tid vært koblet til en Real Madrid-overgang. I serieåpningen mot Tottenham satt spanjolen på tribunen med keeperkompisene Víctor Valdés og Anders Lindegaard.

Manchester United-trener Louis van Gaal sier til BT Sport at han selv ikke kan sørge for at fremtiden til klubbens nummer 1 ligger i Manchester.

– Jeg kan ikke si noe om det fordi jeg ikke er den viktigste parten. Den viktigste parten er spilleren og klubben som ønsker å kjøpe ham. Han har ifølge fansen vårt vært vår beste spiller i eller tre år, så vi kan ikke la ham gå enkelt, sier nederlenderen.

Ønsker at de Gea blir
Louis van Gaal er likevel klar på at han mener keeperen kan ha en fremtid på Old Trafford, selv etter alt sirkuset rundt keeperen denne sommeren.

– Vi ønsker å beholde ham. Han har vært vår beste spiller i to år. Vi må betale mye penger for spillerne vi ønsker, så vi ønsker også å selge spillerne til tilsvarende pris, sier van Gaal.

Romero-skryt
I serieåpningen sto Sergio Romero mellom stengene. På benken satt Sam Johnstone. Etter kampen hadde van Gaal både ris og ros til den argentinske debutanten.

– Han gjorde en nydelig jobb med å redde ballen, men ikke med å sette i gang spillet. Det er også logisk, fordi han ikke har ikke spilt med guttene. Han har kun vært her en uke, sier van Gaal.