Fryktløs King byttet ut i Premier League-debuten

Men det var en annen debutant som ble helten.

Bournemouth - Aston Villa 0-1

Joshua King fikk Bournemouth-debuten i Premier League i møtet med Aston Villa. Dermed tyder alt på at nordmannen har imponert sin trener Eddie Howe i sesongoppkjøringen, noe som er lovende foran en lang sesong.

Se sammendrag av kampen øverst i saken!

Den 23 år game Oslo-gutten markerte seg nok likevel ikke på den måten han ønsket i første omgang. King pådro seg nemlig kampens første gule kort etter halvspilt omgang. Scott Sinclair kontret med ballen i beina, og Joshua King bestemte seg for å ta et skikkelig tak i drakten til Villa-spilleren, noe som naturligvis førte til det gule.

Bournemouth fryktløse
Selv om Bournemouth stiftet sitt første bekjentskap med Premier League i denne kampen, viste de på ingen måte noen respekt eller frykt for Aston Villa. Laget fra den engelske sørkysten har vært kjent for å være et ballbesittende lag, og det var åpenbart at det er noe de har lyst til å fortsette med i Premier League. 58 prosent ballinnehav i de første 45 minuttene resulterte også i gode muligheter. Tim Sherwoods gutter var faktisk heldige som ikke måtte plukke ut noen baller av eget nett i første akt.

Debutant avgjorde
King fikk åtte minutter å markere seg på i andre omgang, men 53 minutter ut i kampen ble han byttet ut.

Men det var en annen debutant som skulle avgjøre. Aston Villa ble tildelt corner med 20 minutter igjen. Da øynet Rudy Gestede muligheten til å bli dagens helt. Franskmannen fant nok rom i boksen til at han kunne stange ballen i mål og sende bortesupporterne til himmels. Scoringen viste at Aston Villa fortsatt har duellstyrke i laget, idet som var en typisk Gestede-scoring, til tross for at Christian Benteke har forsvunnet.

Dermed ble King sittende på benken å se at Bournemouth gikk på et knepent tap i sesongåpningen.

Slik startet lagene:

Bournemouth: L. Camp - S. Francis, T. Elphick, S. Cook, C. Daniels - M. Ritchie, D. Gosling, A. Surman, M. Pugh - J. King, C. Wilson

Aston Villa: B. Guzan - L. Bacuna, M. Richards, C. Clark, J. Amavi - J. Veretout, I. Gueye, A. Westwood - S. Sinclair, J. Ayew - G. Agbonlahor