Målfest da Ranieri returnerte med stil

Claudio Ranieris Leicester valset over Sunderland i ellevill seksmålsfest.

Leicester - Sunderland 4-2

Claudio Ranieri kunne glise bredt etter sitt comeback i Premier League.

Italieneren, som ledet Chelsea fra 2000 til 2004, fikk se sitt Leicester varte opp med festfotball mot Sunderland hjemme på King Power Stadium.

Tre mål iløpet av et drøyt kvarter gjorde at vertene kunne gå til pause med en komfortabel ledelse, og selv om gjestene yppet seg etter hvilen var det aldri tvil om hvor seieren skulle havne.

Se høydepunktene fra målfesten i videovinduet øverst!

Tre mål på et kvarter

Det var Sunderland som startet kampen best, og fikk to gigantiske muligheter til å ta ledelsen på King Power Stadium. Først var Jermain Defoe alene med Kasper Schmeichel, men sønnen til United-legenden Peter reddet mesterlig.

Den påfølgende corneren endte med to farlige avslutninger fra gjestene, men igjen var Schmeichel på plass.

Hjemmelaget trengte derimot bare én mulighet på å sprekke nullen. Marc Albrighton svinget inn en ball fra venstre, og Jamie Vardy stanget inn 1-0.

Sju minutter senere smalt det igjen. Nok en gang var Albrighton servitør, og denne gangen var det Riyad Mahrez som ekspederte kula videre i nettet.

Det tok ikke mange minuttene før det var duket for dagens tredje. Lee Cattermole hindret Mahrez innenfor gjestenes sekstenmeteren, og dommer Lee Mason blåste på straffemerket. Mahrez tok straffen selv, og satte sikkert inn 3-0.

Målfesten fortsatte etter hvilen

Etter et par feite målsjanser til hjemmelaget, to signert dagens mann Riyad Mahrez, var det Sunderland som kunne juble først etter pause. Defoe var nådeløs da han igjen fikk sjansen, og banket inn 1-3.

Men håpet om poeng ble fort knust. Fem minutter senere endte ballen, etter mye klabb og babb, i beina på Marc Albrighton, som hamret inn Leicesters fjerde for dagen.

Så var det igjen gjestenes tur til å tegne seg på scoringslista. Debutant Jeremain Lens chippet ballen lekkert over Schmeichel før innbytter Steven Fletcher kunne heade ballen i åpent mål.

Flere mål ble det ikke - dermed kunne Ranieri og co juble for en pangstart på årets Premier League-sesong.