Praktangrep og råfrekk corner-variant senket Tettey og Norwich

Crystal Palace viste frem kreativ angrepsfotball i sesongåpningen.

Norwich - Crystal Palace 1-3

Alexander Tettey fikk sjansen fra start da Norwich åpnet Premier League-comebacket hjemme mot Crystal Palace.

Men det ble ingen drømmeretur for trønderen og resten av kanarifuglene. Wilfried Zaha ga gjestene ledelsen etter et drømmeangrep like før pause, før Damien Delaney avsluttet en råfrekk corner-variant til 2-0 like etter kampen kom igang igjen etter hvilen.

Nathan Redmond tente håpet for hjemmelaget 20 minutter før slutt, men Yohan Cabaye presenterte seg i sin retur til engelsk fotball og sørget for at det endte med 3-1-seier for Alan Pardew og co.

Se Cabaye sikre seieren i videovinduet øverst i saken!

Sjansesløseri før Zaha dukket opp

Lewis Grabban fikk en gigantmulighet til å gi vertene en drømmestart før det var spilt ti minutter, men fra fem meters hold presterte Norwich-spissen å sette ballen utenfor målet til Alex McCarthy.

Etter halvtimen var det gjestene som fikk muligheten. Et innlegg fra venstre ble headet på tvers av feltet av Joel Ward, og fra god posisjon satte Glenn Murray ballen utenfor målet til John Ruddy.

Fem minutter før hvilen sprakk endelig nullen på Carrow Road. Gjestene vartet opp med et flott angrep, som endte med at Jason Puncheon serverte Wilfried Zaha, som bredsidet inn 1-0.

Etter scoringen fortsatte Palace å trykke på, og bare en god Ruddy hindret Jordon Mutch i å doble ledelsen minutter senere. Minuttet før pause ladet Tettey kanonen, men skuddet gikk et par meter til side for mål.

Frekk dødball-variant før Redmond tente håpet

Fem minutter etter hvilen vartet gjestene opp med en hjørnespark-variant av de sjeldne. Corneren ble slått på hodet til Papa Souare, som kom på et dypt løp. Senegaleseren headet ballen videre på tvers til Damian Delaney, som fikk en enkel oppgave med å sette ballen i mål.

Midtveis i den andre omgangen tente innbytter Nathan Redmond håpet for hjemmelaget. Etter å ha vært på banen i et kvarter dunket vingen til fra nærmere 30 meter, og ballen snek seg inn bak en ikke altfor patent Alex McCarthy.

Minutter senere trodde hele Carrow Road at det stod 2-2, men scoringen til Cameron Jerome ble noe tvilsomt annullert for farefullt spill.

I kampens siste minutt ville hjemmelaget ha straffe når Jerome fikk en dytt i ryggen av en Palace-forsvarer, men dommer Simon Hooper vinket spillet videre.

Istedet var det Palace og Yohan Cabaye som kunne sikre trepoengeren. James McArthur spilte den tidligere Newcastle-spilleren gjennom, og alene med Ruddy var franskmannen iskald.

Kampen ebbet ut på 1-3, og Pardew og co kunne juble over en sterk bortetriumf i seriepremieren.