Leciejewski rotet det til i toppkampen

Piotr Leciejewski må ta på seg sin del av skylden for at Brann ikke slo Sandnes Ulf.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sandnes Ulf - Brann 1-1

Det ble så tett og jevnt som folk hadde forventet da Sandnes Ulf og Brann møttes til toppkamp i OBOS-ligaen.

Marcus Pedersen sendte gjestene i føringen på et straffespark han selv skaffet etter 20 minutter. Like etterpå klønet Brann-keeper Piotr Leciejewski det til på Kent Håvard Eriksens frispark og sørget for at det endte med poengdeling på Sandnes stadion.

Se Leciejewskis blemme og resten av høydepunktene i videovinduet øverst!

Pedersen fikk straffe på andre forsøk

Etter en rolig åpning var det gjestene fra Bergen som kom til kampens første mulighet. Marcus Pedersen kriget til seg ballen utenfor sekstenmeteren, og avanserte noen meter før han fyrte av et skudd som gikk over målet til Ingvar Jonsson.

Branns nummer 19 mente han ble hindret i skuddøyeblikket, og reprisen viste at det fort kunne blitt blåst straffespark til rødtrøyene.

Få minutter senere var det derimot ingen tvil om saken - Pedersen ble spilt gjennom, rundet Jonsson før han ble feid i bakken av hjemmelagets sisteskanse. Dommer Sigurd Smehus Kringstad pekte på straffemerket, og fra ellevemeteren satte Pedersen selv inn 1-0.

Leciejewski-blemme

Åtte minutter senere fikk Sandnes Ulf frispark på drøye 20 meters hold. Kent Håvard Eriksen stilte seg opp, og smalt ballen rett i mål bak en ikke veldig patent Piotr Leciejewski. Brann-keeperen tok et steg til feil side rett før skuddet, og rakk ikke bort.

Like etter hvilen rettet polakken opp litt av inntrykket da han var raskt nede på Tonny Brochmanns skudd fra rundt seksten meter. Marcus Pedersen var nære på å sette sitt andre da timen var spilt, men Jonsson var fint nede og fikk parert spissens hodestøt.

Kvarteret før slutt var Pedersen igjen frempå da han kjempet ballen videre til Eirik Birkelund, som fikk sin avslutning blokkert av en lyseblå forsvarsspiller i siste sekund.

Resten av kampen var preget av duellspill, og uten de store målsjansene endte det 1-1. Dermed forblir Sandnes Ulf og Brann på henholdsvis andre- og tredjeplass på tabellen.