Benítez: – Ødegaard får spille i morgen

Real Madrid-treneren lover 16-åringen spilletid mot Vålerenga.

Se opptak av pressekonferansen øverst!

Litt over klokken halv åtte lørdag kveld ankom Real Madrids spillerbuss Radison Blu Hotell Nydalen.

En drøy time tidligere hadde Ødegaard og resten av stjernegalleriet landet på Gardermoen.

Foran fremmøtte fans trasket Real Madrid-spillerne ut av bussen og inn på hotellet – der trener Rafael Benítez gikk direkte til pressesalen.

– Han spiller i morgen
De fleste spørsmålene fra den norske pressen handlet ikke overraskende om en viss norsk 16-åring, som kommer til å få spilletid mot Vålerenga på Ullevaal i morgen.

– Martin er en ung spiller. Han har åpenbart et stort talent, og vi vil til en hver tid gjøre det som er best for ham. Det som er helt sikkert, er at han kommer til å få spille i morgen. Om det blir fra start eller i 2. omgang, har jeg ikke bestemt meg for ennå, sa Benítez til pressekorpset.

– Vi skal være nøyaktige i analysen
En av journalistene i salen spurte Benítez om hva som nå er planen med tanke på Ødegaard.

Og Real Madrid-treneren hadde svaret klart:

– Han er som sagt ung og han trenger tid. Og som jeg sa i sted, vil vi gjøre det som er best for Martin sin utvikling. Vi skal være nøyaktig i analysen, og jeg har allerede snakket med Zidane om det, kom det fra spanjolen, som avsluttet med å svare på spørsmålet om hvorvidt han tror det norske supertalentet takler den enorme interessen rundt ham.

– Det blir forhåpentligvis ikke noe problem. Men han er ung! Og det må vi forstå, det må han forstå, og det må dere forstå.

Se Vålerenga-Real Madrid søndag kl. 15.00 på TV 2 og TV 2 Sumo!