PAR: Nick Gordon (25) og Bobbi Kristina Brown (22) fotografert på en filmpremière i 2012. FOTO: TAMMIE ARROYO /NTB Scanpix
PAR: Nick Gordon (25) og Bobbi Kristina Brown (22) fotografert på en filmpremière i 2012. FOTO: TAMMIE ARROYO /NTB Scanpix

Kjæresten anklages for å ha forgiftet Bobbi Kristina

Bobbi Kristina Browns advokat påstår at Nick Gordon forgiftet sin kjæreste og deretter holdt hodet hennes under vann i et badekar. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et søksmål anklages Bobbi Kristina Browns (22) kjæreste for å være ansvarlig for skadene som førte til hennes død, skriver CNN

I søksmålet, som ble levert i Atlanta fredag, påstås det at Nick Gordon (25) slo henne etter en krangel om morgenen 31. januar i år. Deretter skal han ha forgiftet henne, og holdt hodet hennes under kaldt vann i et badekar.

I søksmålet anklages Gordon for å ha kontrollert Bobbi Kristina og hennes formue. Han skal ha installerte overvåkingskameraer i deres felles hjem, slik at han kunne se og høre henne. Saksøkeren hevder også at han var voldelig mot kjæresten.

Bak søksmålet står advokaten som representerer dødsboet til Bobbi Kristina, som er datteren til avdøde Whitney Houston. 

– Skammelig

Gordons juridiske rådgivere hevder på sin side at søksmålet er ærekrenkende og verdiløst.

– Nick har vært knust etter tapet av sin kjære, og det er skammelig at slike grunnløse påstander har blitt presentert offentlig, sier Gordons advokater i en uttalelse til CNN.  

De legger til at Gordon vil forsvare søksmålet.

– Han vil avsløre det for hva det er: Et oppdiktet angrep mot den personen som elsket Krissy mest, sier advokatene. 

Døde etter seks måneder i koma

Bobbi Kristina ble funnet bevisstløs i sitt badekar hjemme i Atlanta i slutten av januar. Hun lå i koma på sykehus i nærmere seks måneder, før hun døde 27. juli.

Kort tid etter at Bobbi Kristina ble funnet livløs, begynte bråket mellom Gordon, Houston-familien og Brown-familien. 

Gordon ble nektet adgang til sykehuset, hvor hun lå i koma. Han var heller ikke til stede i kjærestens begravelse