BANKERS: Chelseas Eden Hazard er bankers på Kasper Wikestads manager-lag. FOTO: MIKE EGERTON /
BANKERS: Chelseas Eden Hazard er bankers på Kasper Wikestads manager-lag. FOTO: MIKE EGERTON /

Kan du slå TV 2s Premier League-panel?

Eden Hazard er bankers på Kasper Wikestads Premier League-manager-lag.

Spill TV 2 Sportens Premier League-manager her!

Noen er gale. Noen går vitenskapelig til verks. Noen spiller med hjertet. Noen ser på det som tidsfordriv. Andre legger enorm prestisje i å slå kompiser og andre fotballkyndige folk.

Mens atter noen har store ambisjoner når sesongen starter, men glemmer å oppdatere laget sitt, for så å se laget forvitrer mens det er bytter man åpenbart burde gjort.

Vi snakker selvfølgelig Fantasy – eller for min del – Premier League-manager på TV 2.

Men no more. Nå går jeg inn Gung Ho. Jeg er supermotivert. Jeg skal knuse Jan-Henrik Børslid, Per-Jarle Heggelund, Erik Thorstvedt, og ikke minst oppkomlingen Simen Stamsø Møller.

Laget skal oppdateres hver gang. Jeg skal se hvor poengene renner inn. Bruke pengene klokt. Jeg legger prestisje i det nå.

Og jeg skal selvsagt slå den som utfordrer meg i spillet.

Jeg er ikke blant dem som bruker masse tid på analyser, forandrer laget mitt ti ganger før jeg endelig er fornøyd, eller tråler podkaster og debattforumer for å finne de virkelige varpene. Jeg stoler på egne ferdigheter. Og skal prøve å bevise at det er godt nok.

Foreløpig er jeg kun med i en «Ekspertliga» (jeg er langt fra ekspert på dette, så liganavnet er muligens misvisende) satt opp av våre sjefer.

Men jeg er klar for å få noen utfordringer, og noen nye ligaer å bli med i. Lagnavnet mitt er «Kasper Wikestad FC». Ikke spesielt kreativt, men jeg sparer kreativiteten min til laguttaket.

Invitér meg gjerne til din liga, så velger jeg ut noen ligaer jeg kan være med i. Men bare så du er advart; jeg kommer nok til å slå deg også.

For første runde har jeg valgt å legge alle mine ressurser i førstelaget. Jeg har ingen spesielle «varp» eller «kupp» om du vil. Kanskje én, likevel. Men jeg mistenker at jeg ikke er alene. Cedric Soares er en offensiv back for et lag som kommer til å score litt – Southampton.

Jeg har for øvrig kun valgt meg backer i forsvarssfireren. Jeg innbiller meg at det er der målpoengene kommer fra. Azpilicueta, Soares, Coleman og Darmian. Eller poeng, poeng, poeng og poeng, som jeg kaller dem.

Man kan ikke ha et slikt lag uten å ha med Eden Hazard. Han kommer til å plukke hauger med poeng også denne sesongen. Så kan man si at alle andre også har han med. Og ja, det stemmer nok. Og da må man tenke på alle poengene man går glipp av, når han håver inn for andre. Selvskreven kaptein. En gave er det også at Theo Walcott er satt opp som midtbanespiller. Takk! Han får selskap av lagkompis Alex Oxlade-Chamberlain og Memphis Depay. Og så håper jeg også Nathan Redmond er tilliten verdig.

Alexis Sanchez er ikke med i ligaåpningen, men han kommer nok med på mitt lag etter hvert. Kanskje får Sergio Aguero spilletid på mandag, men jeg er veldig usikker på om han starter (eller spiller i det hele tatt), så her får Wayne Rooney og Christian Benteke sørge for målene.

På benken har jeg to spillere som kan vise seg å bli skikkelige kupp. Scott Sinclair har scoret masse i treningskampene og Rudy Gestede passer Aston Villa-profilen ganske perfekt.

Jeg håper dette skal gi meg masse poeng. Dette er en maraton – så å kunne sanke jevnt over mange poeng i hver runde får bli målet.

Kan du slå meg?
Invitér meg – så får vi se.