NÆRMER SEG: Manchester City har ennå ikke lagt penger på bordet for Kevin De Bruyne (t.h.), men belgierens agent forventer at noe vil skje de kommende dagene. AFP PHOTO / ODD ANDERSEN FOTO: ODD ANDERSEN /
NÆRMER SEG: Manchester City har ennå ikke lagt penger på bordet for Kevin De Bruyne (t.h.), men belgierens agent forventer at noe vil skje de kommende dagene. AFP PHOTO / ODD ANDERSEN FOTO: ODD ANDERSEN /

Fotballryktene: – Kevin De Bruyne nærmer seg Manchester City

Mens Mario Götzes agent åpner for Premier League-utlån.

Endelig er Premier League tilbake!

Klokken 13.45 sparkes sesongen i gang av Manchester United og Tottenham på Old Trafford.

Men selv om fotballen igjen ruller på de britiske øyer er det fremdeles lenge igjen av overgangsvinduet, og flere klubber ivrer fortsatt etter å forsterke troppene sine.

Her er lørdagens fotballrykter!

Manuel Pellegrini må bla opp nærmere 600 millioner kroner for å gjøre Kevin De Bruyne til Manchester City-spiller. De lyseblå fra Manchester er mer og mer sikker på å få til en overgang til den tidligere Chelseas-spilleren, og belgierens agent sier ifølge The Guardian det er forventet at noe vil skje noe de kommende dagene. Også Bayern München og Paris Saint-Germain er interessert i 24-åringens underskrift.

Tidligere Liverpool-spiller og nå Sky Sports-ekspert Jamie Carragher mener John Stones bør holde seg på Merseyside om han vil bli så god som mange mener han kan bli. Den unge engelskmannen er sterkt ønsket av Chelsea, men Carragher mener ifølge Daily Mail at Stones har best utbytte av å ignorere alle interessenter og vie fremtiden til Everton og Roberto Martínez.

Det har vært relativt stille rundt Chelsea og José Mourinho på overgangsmarkedet, men i anledning signeringen av sin nye kontrakt har den fargerike portugiseren tatt bladet fra munnen. Ifølge The Telegraph er Chelsea en av få klubber i verden, sammen med Barcelona, Real Madrid og Bayern München, som kan si at «vi selger ikke» om det skulle komme interesse eller bud for noen av hans spillere.

Sagaen rundt Mario Götze fortsetter. Ifølge Tuttosport har tyskerens agent antydet at situasjonen i Bayern München ikke er optimal, og at et utlån kan være en midlertidig løsning for 23-åringen som sikret tyskerne VM-pokalen i ekstraomgangene i Brasil-VM i fjor. Juventus har i lengre tid vært en het kandidat til å bli Götzes neste arbeidsgiver, men både Manchester United, Liverpool og Arsenal skal også være interessert i den offensive midtbanemannen.

Crystal Palace-sjef Alan Pardew bekrefter overfor Evening Standard at klubben, til tross for interesse fra flere klubber, ennå ikke har mottatt noe bud på Yannick Bolasie. Den tidligere Newcastle-manageren er svært sikker på å beholde sin midtbanejuvel og sier han tviler på at noen vil møte klubbens krav på 320 millioner kroner for franskmannen.

Tottenham-supporterne som går rundt og ønsker seg nye signeringer til klubben bør ikke holde pusten. Mauricio Pochettino sier til The Times at drømmescenario er om klubben fra Nord-London kan produsere sine egne fotballspillere gjennom klubbens ungdomssystem.