Evertons Ross Barkley i generalprøven mot Leeds. Leeds vant 2-0. FOTO: MARTIN RRICKETT /
Evertons Ross Barkley i generalprøven mot Leeds. Leeds vant 2-0. FOTO: MARTIN RRICKETT /

Rekdals oddstips: Premier League er i gang!

Rekdal slår til med håndplukket oddsbombe på 5,7!

Spill TV 2s Premier League-manager!

EVERTON - WATFORD (PREMIER LEAGUE) H: 1,57 U: 3,65 B: 4,90
Everton kom på 11. plass forrige sesong, og Roberto Martinez er under press for å forbedre den denne sesongen. TV 2s tabelltips tipper dem på syvende plass. Noe av nedturen forrige sesong kan skyldes økt slitasje med deltagelse i europacup. De har signert et par spennende spillere i Cleverley og Deulofeu. Nyopprykkede Watford tippes på 19. plass. De har hentet inn mange nye spillere, flere av de fra Italia. Klubben har samme eiere som Udinese, og Watford nyter godt av Udineses speidernettverk som sies å være blant verdens beste. Usikkert om de klarer å holde plassen av den grunn. Everton tapte 0-2 for Leeds i generalprøven, Watford 0-1 for Sevilla.

Sjekk alle våre oddstips - alle kamper i Premier League!

HULL CITY - HUDDERSFIELD (CHAMPIONSHIP) H: 1,55 U: 3,60 B: 5,60
Hull City rykket ned fra Premier League forrige sesong, men de beholdt manager Steve Bruce. Treningskampene har gått bra, men de har ikke møtt særlig kvalifisert motstand bortsett fra Hannover, da ble det 0-0. De spilte 1-1 mot Sheffield United i generalprøven. Møter her Huddersfield som kom på 16. plass i Championship forrige sesong. De har flere tap i treningskampene og tapte 1-2 for Barnsley i generalprøven. Ryan Taylor, Sam Clucas, Isaac Hayden og Chuba Akpom kan debutere for Hull. Huddersfields nysigneringer Dean Whitehead, Kyle Dempsey, Jason Davidson, Jordy Hiwula og Martin Cranie kan alle starte. Huddersfield-spissparet Ishmael Miller og James Vaughan har vært skadet i oppkjøringen, men meldes klare.

SARPSBORG 08 - VIKING (TIPPELIGAEN) H: 2,35 U: 3,25 B: 2,65
Sarpsborg 08 spilte en solid kamp på Lerkendal forrige serierunde, men tapte til slutt 2-3. De har bare to poeng på de fem siste kampene, og har nok fått ganske dårlig betalt. Tromsø tapte for Vålerenga fredag kveld, så her har de en mulighet til å åpne en luke til TIL i nedrykksstriden. Viking gikk fra 3-0 over Start i Kristiansand til 0-1 for Haugesund i Stavanger sist. De sliter fortsatt med ustabilitet og har solgt flere viktige spillere i sommer. Breive og Thomassen er ute for Sarpsborg, Viking mangler Soares og Sverrisson.