Grindhaug kuppet næringslivsdebatt med sitatshow av de sjeldne

Det skulle egentlig handle om toppidrett og næringslivet. Så stjal Jostein Grindhaug showet.

Haugaland Krafts «Kraftjazz» fikk en lattermild avslutning da Jostein Grindhaug leverte gullkorn på gullkorn foran en sal fullsatt av personer fra næringslivet.

FK Haugesunds trener skulle egentlig snakke om toppidrett og forbindelsene til næringslivet, men valgte i kjent stil å svare dønn ærlig.

Se hele seansen i videovinduet øverst (video med tillatelse fra TV Haugaland)

– Dette er jo himla fascinerende. Det er banebrytende, sa Grindhaug ironisk, før han slo fast:

– Men det er jo så kjedelig at du får «noia» av det, sa FKH-treneren - til ellevill latter fra næringslivsfolkene i salen.

– Jeg har ikke peiling på sammenhengen mellom det å være fotballtrener og bedriftsleder. Jeg har aldri ledet en bedrift. Man går jo på foredrag, men jeg fatter ikke at folk gidder å høre på oss. Det er jo bare vas, smilte Tippeliga-treneren.

Grindhaug fikk også spørsmål om det å være fotballtrener er verdens beste yrke.

– Nei, jeg har hatt kjekkere jobber enn å være fotballtrener. Men det er godt betalt, sa Grindhaug, før han ramset opp:

– Jeg har jo jobbet på søppelbil. Det var fantastisk bra. Og så jobbet jeg på rødbetåker da jeg var ti. Så gikk jeg med aviser, og deretter begynte jeg som lagergutt. Det var og fantastisk, for det var kaker der. Jeg spiste jo kaker hele tiden. Det var kanskje den beste jobben jeg har hatt, gliste FKH-treneren.

Tom Nordlie, Davy Wathne og Roger Finjord var i panelet sammen med Grindhaug. I likhet med de fremmøtte i salen brøt de ut i latter etter Grindhaugs gullkorn ved flere anledninger.

Se hele seansen i videovinduet øverst (video med tillatelse fra TV Haugaland)