Sellin-dobbel da Sandefjord tok tre uhyre viktige poeng

Sandefjord vant etter 15 kamper uten seier, mens Mjøndalen nå har spilt elleve kamper uten å vinne.

Sandefjord-Mjøndalen 2-1

Se sammendrag øverst!

Sandefjord hadde ikke vunnet en Tippeliga-kamp siden 1-0-seieren hjemme mot Sarpsborg i April, og mot Mjøndalen kom de også bakpå fra start.

Men Kjell Rune Sellin har fått nok av tap og uavgjort, og med sine to scoringer sikret han Vestfold-laget tre sårt trengte poeng i kampen om å berge Tippeliga-plassen.

Mjøndalen på sin side måtte konstaterer at den ellevte kampen uten seier var et faktum.

– Vi er selvsagt godt fornøyd med å vinne. Akkurat nå er det bare fantastisk deilig, sier Lars Bohinen like etter kampen.

– Dette unner jeg både spillerne, klubben og supporterne. Nå får vi se om vi tørr å gi guttene fri i helgen, flirer Sandefjord-treneren.

Mjøndalen Vegard Hansen har det tungt om dagen.

– I dag hadde vi nok sjanser til i hvert fall å få med oss ett poeng. men Sandefjord var gode, og de fikk litt mange overganger, kom det fra Hansen.

Saken oppdateres.

Sandefjord svarte lynkjapt
Like før halvtimen var unnagjort på Komplett Arena sendte Erik midtgarden bortelaget i føringen. Sandefjords Kevin Larsen mistet ballen like utenfor 16-meteren, Stian Rasch snappet den opp og sendte den videre til Midtgarden som enkelt satte inn 1-0.

men Mjøndalen-jubelen skulle bli kortvarig. Bare tre minutter etter kampens første scoring, kom kampens andre. Demba Bindia slo ballen inn fra høyre, og i feltet ventet Kjell Rune Sellin som dunket inn utligningen opp i nettaket.

Fartsfylt kamp
2. omgang startet noe forsiktig, men etter åtte minutters spill dukket Sellin opp på ny. Den tidligere Rosenborg-spilleren dro av et par forfjamsede Sandejfjord-forsvarere før han satte inn 2-1 i det lengste hjørnet – og dermed ledet Sandefjord 2-1.

Utover i omgangen hadde begge lagene sjanser nok til å score både ett, to og tre mål, men da kampen gikk inn i de ti siste minuttene stod det fortsatt 2-1 i Vestfold.

Kampen utviklet seg etter hvert til å bli en fartsfylt og morsom affære, og det var tydelig at Mjøndalen – men også Sandefjord som ledet – ønsket å skape mer jubel i henholdsvis bortesvingen og ellers på tribunen.

Men flere mål ble det ikke, og dermed var det Sandefjord som gikk seirende ut av bunnoppgjøret.

Slik startet lagene:
Sandefjord: Gundersen, Juel-Nilsen, Hansen, Bindia, Lamøy, Kurtovic, Fevang, Larsen, Mendy, Kirkevold, Sellin
Mjøndalen: Jørgensen, Grewal, Sundli, Arneberg, Olsen Solberg, Rasch, Aasmundsen, Gauseth, Hansen, Kapidzic, Midtgarden.

Sjekk tabellen på altomfotball.no!

TOPPOPPGJØR I OBOS-LIGAEN: Husk Sandnes Ulf-Brann lørdag kl. 15.30 på C More Fotball og TV 2 Sumo!