IMPONERT: Brendan Rodgers er svært godt fornøyd med signeringen av Aston Villas Christian Benteke. FOTO: Alex Morton
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. FOTO: ALEX MORTON /
IMPONERT: Brendan Rodgers er svært godt fornøyd med signeringen av Aston Villas Christian Benteke. FOTO: Alex Morton Livepic EDITORIAL USE ONLY. FOTO: ALEX MORTON /

Rodgers: – Mange av dere vil bli overrasket over Benteke

Brendan Rodgers håper 360-millionerskjøpet vil løfte Liverpool høyere på tabellen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Premier League-starten er like rundt hjørnet: Skaff deg tilgang her!

Liverpool var aldri i nærheten av å kjempe om Premier League-gullet forrige sesong. Til slutt endte rødtrøyene fra Anfield på en skuffende sjetteplass.

Tror Benteke vil løfte Liverpool
Manager Brendan Rodgers svarer raskt på hva klubbens målsetting er den kommende sesongen.

– Vårt hovedmål er å sikre oss en topp fire-plassering. Vi vil bite fra mer enn forrige sesong, fastslår Liverpools manager på pressekonferansen før søndagens Premier League-åpning mot Stoke.

Rogders tror signeringen av Christian Benteke vil løfte Liverpool høyere på tabellen. Den belgiske landslagsstjernen ble hentet fra Aston Villa for om lag 360 millioner kroner i juli.

– Christian er en spiller jeg har fulgt i lang, lang tid. Han er en fantastisk spiller og vi forventer mye av ham. Det som vil overraske mange er at selv om han er stor og sterk, så er Benteke også en en spiller med fantastiske tekniske ferdigheter, fastslår Rodgers.

Mourinho: – Skal snakke om å vinne noe i april
Også José Mourinho møtte pressen foran Chelseas serieåpning mot Swansea lørdag. Portugiseren mener Chelsea skal være i stand til å forsvare ligatittelen.

– Vi skal være et så godt lag, at når vi møtes her i mars eller april så snakker vi om å vinne noe, fastslår Mourinho.

– Men jeg tror avstanden mellom klubbene som er utfordrere til ligagullet og toppklubbene er blitt mindre denne sesongen. Utfordrer-klubbene er blitt sterkere, mener han.

Diego Costa sliter fremdeles med skadeproblemer, og Mourinho bekrefter at London-klubben ikke er ferdig med å kjøpe nye spillere. Men det er ikke en ny angriper Mourinho jakter på.

– Vi trenger en ny venstreback. Styret ved hva jeg føler, og min magefølelse sier at vi kommer til å hente inn en ny spiller, sier han.