KLAR: Henrik Breimyr (t.h) skal spille for Start og har signert en kontrakt ut 2016-sesongen. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
KLAR: Henrik Breimyr (t.h) skal spille for Start og har signert en kontrakt ut 2016-sesongen. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Start hentet ny spiller

Henrik Breimyr er klar for Start.

Midtbanespiller Henrik Breimyr (22) forlater Bryne og er klar for Start.

Det bekrefter Start på sin hjemmeside fredag.

Breimyr har signert en kontrakt ut 2016-sesongen.

– Jeg fikk høre om interessen onsdag kveld og var ikke i tvil om jeg hadde virkelig lyst til dette. Jeg er kjempefornøyd med å være i Start, sier Henrik Breimyr til ikstart.no.

Nå gjenstår kun den medisinske testen før overgangen kan fullføres.

I Start er de strålende fornøyd med å ha signert midtbanespilleren.

– Jeg må berømme Bryne som har lagt til rette for at Henrik kunne forlate klubben ett år før kontrakten løper ut. Nå gleder vi oss over å ha på plass en spennende spiller som har hatt en fin utvikling de siste årene, sier Even Øgrey Brandsdal.

Breimyr har spilt 15 kamper for Bryne denne sesongen og har scoret to mål. Skulle 22-åringen få sin debut søndag Bodø/Glimt søndag er Breimyr klar. Skulle det skje kan Start-fansen glede seg. 22-åringen lover å vise frem de spennende ferdighetene sine.

– Først og fremst er jeg god med ballen og flink til å tre ballen gjennom ledd. Jeg er en klok spiller som også kan spille i forsvar, forklarer Breimyr til klubbens hjemmeside.