Rindarøy: – Det kom som lyn fra klar himmel

Knut Olav Rindarøy sier spillergruppen ble sjokkert over at Tor Ole Skullerud måtte gå på dagen i Molde.  

Torsdag ble Tor Ole Skullerud og assistent Bård Wiggen løst fra kontrakten med umiddelbar virkning på grunn av manglende sportslige resultater.

– Vi satt og spiste lunsj i går etter trening da vi fikk vite at det var et møte. Etterhvert fikk vi vite at Tor Ole hadde fått sparken. Det kom som lyn fra klar himmel for oss spillere, sier Knut Olav Rindarøy til TV 2. 

– Vi var ikke forberedt på dette, så vi var litt i sjokktilstand. Jeg trodde faktisk han skulle sitte ut sesongen, sier han videre. 

– Det blir sagt at det var misnøye med Skullerud i spillergruppa?

– Det er helt feil. Tor Ole er godt likt blant spillerne. Men noen var misfornøyd med å ikke få spille. 

Rindarøy tror at tirsdagens kamp i Mesterliga-kvalifiseringen var en medvirkende årsak til at Skullerud måtte gå på dagen.

– Det tror jeg hjalp på, ja.   

Moe blir midlertidig løsning
Førstelagstrener og toppspillerutvikler Erling Moe blir trener i den midlertidige løsningen til klubben har funnet ny hovedtrener. Det bekrefter Molde fredag.  

Per Magne Misund og Børre Steenslid vil fortsatt være henholdsvis keepertrener og fysisk trener for klubbens elitelag, skriver klubben i en pressemelding. 

Moe har vært knyttet til Molde siden 2007, og har vært i trenerteamet både til Kjell Jonevret, Ole Gunnar Solskjær og nå sist Tor Ole Skullerud. Moe fullfører i perioden 2014-2016 den høyeste formelle trenerutdanning som tilbys – UEFA Pro Lisens.