Angel Di Maria poserer med PSG-trøyen etter at overgangen ble bekreftet torsdag.
Angel Di Maria poserer med PSG-trøyen etter at overgangen ble bekreftet torsdag.

Di Marìa med åpent brev til United-fansen

– Jeg gjorde mitt beste, skriver argentineren.  

 Torsdag ble det bekreftet at  Angel Di Marìa forlater Manchester United til fordel for PSG etter kun én sesong i klubben. 

Argentineren har i kjølvannet av overgangen skrevet et åpent brev til United-fansen for å beklage for at tingene ikke fungerte for ham i Manchester, melder Sky Sports

«Jeg skriver dette brevet for å takke Manchester United-familien for den enorme støtten jeg har fått i løpet av det året jeg har vært en del av denne klubben. Da United gjorde meg til til en del av laget, følte jeg meg ekstremt beæret fordi jeg vet hva denne klubben betyr og hvor mye  tiltro de hadde til meg», skriver han.  

Manchester United satte ny overgangsrekord for klubben da rødtrøyene betalte 630 millioner kroner i overgangssum til Real Madrid i fjor sommer.  Men argentineren klarte aldri  helt å finne seg til rette. Verken på eller utenfor banen. 

«Jeg er klar over at det ikke gikk som forventet og tro meg når jeg sier at jeg er lei meg for det. Men i en fotballspillers karriere er det ofte sånn at det skjer uventede og uønskede ting.»

– Gjorde mitt beste
En av årsakene til at Di Marìa ønsket seg vekk fra Manchester skal være at familien ikke trivdes i Manchester. Innbruddet i deres hjem i februar hjalp heller ikke på situasjonen. 

«Jeg kan garantere dere at jeg gjorde mitt beste. Men fotball er ikke matte - ting er ofte utenfor vår kontroll. Jeg beklager for at det ikke ble som jeg ønsket i denne fantastiske klubben.», skriver han videre.   

Di Marìa har skrevet under på en fireårskontrakt med PSG og vil tjene omlag 130 millioner kroner i grunnlønn i året. 

– Jeg er glad fordi jeg vet at min kone vil trives i Paris, sa Di Marìa på torsdagens pressekonferanse.

– Det var ikke bare min avgjørelse. Jeg dro også fordi de ønsket å selge meg, fortalte han videre.