Fotballryktene: – Benzema fortsatt Arsenal-aktuell

Og Paul Pogba blir trolig værende i Juventus. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 Lørdag starter Premier League opp igjen og selv om Jose Mourinho ikke liker det er det fortsatt 25 dager igjen til overgangsvinduet slamrer igjen. 

Her er fredagens rykter:   
Til tross for at Arsene Wenger har hevdet at Karim Benzema ikke blir Arsenal-spiller, kan det likevel gå mot en overgang for Real Madrid-stjernen.  Ifølge den britiske tabloiden Daily Star er representanter for London-klubben på vei til Madrid for å forhandle frem en avtale. 

Real Madrid skal nå være villige til å selge angriperen, som scoret 15 ligamål forrige sesong. Prislappen skal ligge på rundt 450 millioner kroner.  

Tottenham ønsker ifølge Daily Mirror å hente Charlie Austin, men Mauricio Pochettino må først kvitte seg med Emmanuel Adebayor, noe som fort kan bli en realitet.  

Ifølge The Telegraph har nemlig Tim Sherwood fortsatt ikke gitt opp å få hente Adebayor på lån til Aston Villa.  Villa ønsker også knytte til seg Aaron Lennon og skal ifølge The Sun ha lagt inn et bud på 64 millioner for kantspilleren, som var på lån til Everton forrige sesong. 

West Ham ønsker å hente Fabio Borini på lån fra Liverpool. West Ham-manager Slaven Bilic er på utkikk etter en angriper og ifølge The Mirror ønsker de å snappe Borini foran snuten på Fiorentina - som også ønsker italienerens tjenester.  Det avhenger imidlertid om Hammers får i orden overgangen på den meksikanske spissen Raul Jimenez fra Atletico Madrid.  23-åringen spilte 21 kamper i La Liga forrige sesong, hvorav fire fra start. 

Paul Pogba har i sommer vært linket til de fleste storklubbene i Europa, blant dem Barcelona, Manchester City og Chelsea.

 Nå er det likevel mye som kan tyde på at han blir værende i Juventus. Pogba har nemlig fått drakt nummer 10 i Juventus. Forrige sesong var det Carlos Tevez som akslet trøye nummer ti i Torino-klubben, men nå har 22-åringen overtatt nummeret. Nummeret har også vært brukt av blant andre Alessandro Del Piero, Roberto Baggio og Michel Platini. 

– Det er en stor ære å overta nummer 10, som har blitt brukt av så mange gode Juventus-spillere, sier han ifølge Daily Mail.