BLIR: Den spanske avisen AS hevder Martin Ødegaard blir i Real Madrid. FOTO: DANIEL OCHOA DE OLZA /
BLIR: Den spanske avisen AS hevder Martin Ødegaard blir i Real Madrid. FOTO: DANIEL OCHOA DE OLZA /

– Ødegaard blir i Real Madrid

Spansk storavis hevder Martin Ødegaard blir i Real Madrid.

Martin Ødegaard (16) blir i Real Madrid kommende sesong.

Det skriver den spanske avisen AS fredag. Før Real Madrids sesongoppkjøring bekreftet Ødegaards agent Tore Pedersen til TV 2 at det fortsatt var aktuelt med et utlån kommende sesong.

AS skriver fredag at Real Madrid ønsker at spilleren skal utvikle seg og modnes et år til på Real Madrid Castilla. Rafael Benitez skal personlig ha bedt 16-åringen om å være tålmodig med utviklingen sin.

Kombinert med spill for Castilla skal Benitez ha lovet 16-åringen å trene med førstelaget slik Carlo Ancelotti gjorde forrige sesong.

Imponerer Ødegaard på treningsfeltet vil han få muligheten til å få innhopp for førstelaget og spille sammen med de store stjernene. AS skriver at 16-åringen vil være aktuell for spilletid i Copa Del Rey og at det er et av virkemidlene som skal ha snudd skepsisen fra Ødegaard selv og hans far Hans Erik Ødegaard.

16-åringen sa til TV 2 tirsdag at han og Benitez skulle ha en prat etter sesongoppkjøringen. Det var vært lite spilletid for Martin Ødegaard i sommerens treningskamper, men det bekymrer ikke hovedpersonen.

– Jeg tar det jeg kan få og forsøker å lære så mye som mulig av det. Denne turen er lærerik, så jeg får mye ut av den, fortalte Ødegaard til TV 2.

– Vi har trent veldig godt innimellom alle kampene, så jeg får trent med laget og lærer av dette. Jeg er veldig komfortabel med valget om å være med Real Madrids A-lag i sesongoppkjøringen. Jeg har bare lyst å utvikle meg videre og bli bedre, så får vi se hva som skal til.

Søndag gjester Real Madrid Ullevaal og Vålerenga. Der er det ventet at 16-åringen får spilletid.