IMMA LET YOU FINISH, BUT: Kanye West tar mikrofonen fra Taylor Swift under MTV Video Music Awards i 2009. Foto: AP Photo/Jason DeCrow
IMMA LET YOU FINISH, BUT: Kanye West tar mikrofonen fra Taylor Swift under MTV Video Music Awards i 2009. Foto: AP Photo/Jason DeCrow

Taylor Swift avslører hvorfor hun tilga Kanye West

Har begravd stridsøksen etter seks år.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har vært isfront mellom popstjernene Taylor Swift (25) og Kanye West (38) i en årrekke.

Årsaken er den famøse situasjonen fra MTVs Video Music Awards i 2009, hvor West løp opp på scenen etter at Swift hadde vunnet prisen for beste musikkvideo.

West tok mikrofonen fra en sjokkert Swift og annonserte at han «skulle la henne snakke ferdig», men at han bare måtte si at det var Beyonce som skulle ha vunnet.

Det har gått seks år siden den gang, og nå forteller Swift at de to endelig har begravd stridsøksen.

– Jeg var ikke klar til å være venner med han før jeg følte at han hadde respekt for meg, og det samme gjaldt for han. Nå har vi kommet dit at begge respekterer hverandre, sier Swift i et nytt intervju med Vanity Fair.

Det som til slutt gjenskapte den gjensidige respekten var Swifts nye vennskap med rapperen Jay Z.

– Jeg ble venner med Jay Z, og jeg tror det var viktig for at vi skulle kunne gå gått sammen igjen - alle oss tre. Nå har jeg og Kanye (West) kommet til et punkt hvor han kan si fine ting om musikken min, og jeg kan spørre han hvordan det går med ungene hans, forteller popstjernen til Vanity Fair.