GIFT: Justin Theroux og Jennifer Aniston poserer på Oscar-fest tidligere i 2015. Nå har paret giftet seg i hemmelighet. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Justin Theroux og Jennifer Aniston poserer på Oscar-fest tidligere i 2015. Nå har paret giftet seg i hemmelighet. Foto: NTB Scanpix

Amerikanske medier:
– Jennifer Aniston er gift

Jennifer Aniston og Justin Theroux skal ha giftet seg i hemmelighet. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespillerparet Jennifer Aniston (46) og Justin Theroux (43) giftet seg i går, melder People og US Weekly

Ifølge People ga de hverandre sitt ja under en privat seremoni i sitt Los Angeles-hjem.

70 gjester skal ha vært invitert, og flere av parets kjendisvenner var til stede for å feire kjærligheten. 

Både «Friends»-stjerne Lisa Kudrow, popartist Sia, talkshow-vert Ellen DeGeneres og skuespiller Emily Blunt var invitert i bryllupet, ifølge US Weekly. 

Paret selv har ennå ikke kommentert nyheten.

Forlovet i tre år

Paret møtte hverandre for første gang under innspillingen av filmen «Tropic Thunder» i 2008. Justin skrev manus til filmen sammen med Ben Stiller. Stiller, som er en god venn og kollega av Jennifer, introduserte de to for hverandre. 

I 2010 spilte Jennifer og Justin mot hverandre i filmen «Wanderlust», og ett år senere viste de seg sammen på den røde løperen for første gang. 

FORLOVET I TRE ÅR: Her poserer paret under Golden Globe-utdelingen i januar. Foto: Stella Pictures
FORLOVET I TRE ÅR: Her poserer paret under Golden Globe-utdelingen i januar. Foto: Stella Pictures

Paret forlovet seg i august 2012, etter at Justin fridde på sin bursdag. 

Jennifers andre ekteskap

Paret har ikke hatt det travelt med å inngå giftermål.

– Vi ønsker å gjøre det når tidspunktet er perfekt, og når ingen av oss stresser med jobb. Vi føler oss allerede som et ektepar, uttalte Jennifer i 2013, ifølge US Weekly

Dette er Justins første ekteskap, mens Jennifer har vært gift én gang tidligere. Hun giftet seg med Brad Pitt i 2000, og i 2005 skilte superparet seg. 

Jennifer slo for alvor gjennom som skuespiller da hun spilte rollen som Rachel i suksesserien «Friends». Etter at seriens siste episode ble sendt i 2004, har hun gjort seg bemerket som filmskuespiller. I løpet av de siste årene har hun spilt i filmer som «Horrible Bosses», «We're the Millers» og «Cake». 

Justin er både skuespiller, regissør og manusforfatter. Han har skrevet manus til filmer som «Iron Man 2», «Rock of Ages» og kommende «Zoolander 2». Som skuespiller har han medvirket i storfilmer som «American Psycho» og David Lynch-filmen «Mulholland Drive».