Fra 9 til 7: Memphis Depay ønsker å spille med nummer sju på ryggen.
Fra 9 til 7: Memphis Depay ønsker å spille med nummer sju på ryggen.

Depay vil overta Di Marìas draktnummer

Nederlenderen har spurt om å få drakt nummer 7 i Manchester United.  

 Ángel Di Marías overgang til PSG er fortsatt ikke offisielt bekreftet, men i Manchester planlegger United sesongstarten uten agentineren. 

Nå har Memphis Depay ytret ønske om å overta Di Marías draktnummer den kommende sesongen. Den nederlandske nykommeren har spilt med nummer ni på ryggen i sesongoppkjøringen, men ønsker å spille med drakt nummer sju.  Det er samme draktnummer han hadde stor suksess med i PSV Eindhoven forrige sesong. 

Manchester United har fortsatt ikke offentliggjort draktnumrene for sesongen. Ifølge Daily Mail skal Van Gaal ha blitt imponert over 21-åringens draktønske og manageren mener det er en indikasjon på Depays høye ambisjoner og selvtillit.

Sammenlignes med Ronaldo
George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham og Cristiano Ronaldo har alle hatt drakt nummer sju i United. De siste sesongene har nummeret blitt brukt av Michael Owen (2009-2012), Antonio Valencia (2012-2013) og nå sist Ángel Di María. 

Nice little gift with love from Manchester ... New Adidas kits for me and the kids... @manchesterunited

Et bilde publisert av David Beckham (@davidbeckham)

Les også: Her er spillerne bak den berømte sjuerdrakten

Ifølge Daily Mail mener eksperter i England at  Depay én dag kan komme til å spille samme rolle som Ronaldo gjorde på Old Trafford.