PUNGER WENGER UT? Karim Benzema er tilgjengelig hvis den rette summen kommer på bordet. Foto: Nick Potts
PUNGER WENGER UT? Karim Benzema er tilgjengelig hvis den rette summen kommer på bordet. Foto: Nick Potts

Fotballryktene: – Arsenal får Benzema for 500 millioner kroner

Og David de Geas popstjerne-kjæreste kan ha avslørt noe...

To dager gjenstår før Premier League-sirkuset starter.

På søndag fikk vi en liten smakebit av hva vi har i vente da Arsenal og Chelsea barket sammen i Community Shield – men det er til helgen det virkelige alvoret starter.

Det er verdt å nevne at det skal spilles fire serierunder før overgangsvinduet stenger, så klubbene har fortsatt god tid til å få på plass de siste brikkene foran høstsesongen.

LØRDAG KL. 13.45: Manchester United-Tottenham på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

Daily Express skriver at Manchester United la inn et gigantbud på Tottenhams Harry Kane like før kampen mellom Spurs og Inter Milan i Audi Cup onsdag kveld. Også på Twitter tok ryktene om Uniteds smellhøye Kane-bud sin seiersgang, men flere hevder også at alt bare er oppspinn.

PSG har ifølge Daily Star innkalt til pressekonferanse torsdag ettermiddag, og ifølge avisen er de Ángel Di Marías overgang fra Manchester United som står øverst på sakslisten. Får vi endelig bekreftelsen?

Fotballryktene blir man sjelden klok av, og når man ser hvordan ryktene rundt Real Madrids Karim Benzema har utviklet seg gjennom sommeren, er det ikke godt å si hva man skal tro på. Det siste på den fronten, i hvert fall ifølge Daily Mail, er at franskmannen likevel kan ende opp i Arsenal. Avisen skriver at hvis Arséne Wenger og co smeller 500 millioner i bordet, er Real Madrid villig til å selge.

En annen spiller det har vært mye snakk om i dette overgangsvinduet er Manchester UnitedDavid de Gea. Nå skriver Metro at spanjolens kjæreste, popstjernen Edurne Garcia, kan ha godt langt i å bekrefte at keeperen snart blir klar for Real Madrid under et TV-intervju i Spania onsdag kveld. «Nå når han er i Madrid, blir alt mye lettere», skal Garcia ha uttalt da hun trodde at mikrofonene var avslått...

Ifølge Daily Mirror ønsker Tottenham å forsterke angrepsrekken med QPRs Charlie Austin. Det snakkes om en pris pålydende 170 millioner kroner – og ifølge ryktene er Austin tiltenkt rolle som Emmanuel Adebayors erstatter. Manager Mauricio Pochettino har nemlig planer om å sende ivorianeren Aston Villa før vinduet stenger i slutten av måneden.

Frittalende Joey Barton er ikke redd for å si det han mener, og nå har midtbanespilleren godt ut og sagt at han ønsker seg en retur til Newcastle. Men det er alltid et «men». Hvis Barton, som for tiden er kontraktsløs etter at avtalen med QPR gikk ut, skal signere for klubben han forlot i 2011, er Newcastle-styret nødt til å endre kursen, skriver Barton på Twitter. Ja, hvem vet? Kanskje blir 32-åringen å se i Nordøst-England til helgen? Eller kanskje ikke!

Alesandro Cannataro skal være aktuell for Premier League-spill, melder Independent. Den tidligere Inter Milan-spilleren er ønsket av både Leicester og Crystal Palace, og det er ventet at 20-åringen signerer for én av de to klubbene i løpet av de neste dagene.