ALDRI LEI AV MUSIKKEN: Wenche Myhre bak scenen før generalprøven på «Allsang på Grensen» i Halden. Foto: Karima Elisabeth Magnussen / TV 2.
ALDRI LEI AV MUSIKKEN: Wenche Myhre bak scenen før generalprøven på «Allsang på Grensen» i Halden. Foto: Karima Elisabeth Magnussen / TV 2.

Allsang på Grensen:

Wenche Myhre (68) blir aldri lei av sine gamle hits

HALDEN (TV 2): Artistlegenden fikk publikum til å juble under sin hit-medley på «Allsang på Grensen».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag kveld sendes «Allsang på Grensen» fra Fredriksten festning i Halden på TV 2. Episoden ble spilt inn allerede onsdag, og det var stjernespekket bak scenen under showet.

Aldri nervøs

Tone Damli, Elg og Frode Alnes, Staysman og Lazz og Wenche Myhre er bare noen av artistene man får se under sendingen.

– Jeg får aldri nerver når jeg står på scenen. Det er pur glede, sier Wenche Myhre til TV 2 etter generalprøven.

Under programmet fremfører Myhre en hit-medley med sine beste låter: "66 år", "Vi Lever" og "La meg være ung".

Nekter å bli pensjonist

For Wenche, som fikk en kreftdiagnose i 2010, har de siste årene vært litt annerledes. Hun nyter hver dag, og hun setter ekstra pris på de små tingene. Familien er hovedfokus, men hun har ingen planer om å legge artistkarrieren på hylla.

– Jeg er heldig som får lov til å holde på med det jeg elsker. Pensjonist er bare et tall, sier hun.

Selv i en alder av 68 år, har hun ingen problemer med å fortsette med musikken. I høst står hun igjen på scenen landet over sammen med sin musikerkollega og kjæreste Anders Ejlas (62).

– Nå har jeg vært hjemme i sommer og pugget tekster og klargjort dette prosjektet. Vi gleder oss veldig. Det blir bare Anders, piano og meg. 

Holder seg i form

Selv om alderen tilsier pensjonisttilværelse, holder Wenche Myhre formen på topp. Hun har funnet oppskriften på en sunt og friskt liv. 

– Jeg tror ikke noe på å tvinge seg til å dra på treningssenteret. Jeg trener litt hver dag. Man kan gjøre knebøy mens man tar oppvasken for eksempel, eller generelt være mer aktiv, sier hun.

Se «Allsang på Grensen» på TV 2, torsdag klokken 20.00.