– Jeg er en selvsikker type

Tottenhams Dele Alli (19) etter tunnel på Modric. 

Dele Alli har endelig kommet til Tottenham etter at han ble signert 2. februar. Han fullførte den forrige sesongen på utlån hos laget han signerte fra, Milton Keynes Dons i League One. 

Store navn
Forrige uke fikk han sin første match i Tottenham-trøya. Da møtte han spillere som Kaka og David Villa uten å gjøre seg bort. Tirsdag sto Real Madrid på motsatt banehalvdel. Alli startet og imponerte igjen. Blant annet tok han tunnel på Luka Modric, og nektet den tidligere Tottenhamspilleren – i tospann med Toni Kroos – å få overtaket på midtbanen.

– Surrealistisk egentlig når du ser navnene på de jeg spiller mot på midtbanen der. Jeg vil ikke bli for revet med av det i det vi går inn i kampen, men etterpå kan jeg tenke på det og da er det surrealistisk, sier 19-åringen til TV 2 etter kampen.

Dele Alli (19) imponerte for Tottenham mot Real Madrid.
Dele Alli (19) imponerte for Tottenham mot Real Madrid.

Storspilte i fjor
Alli var meget god for Milton Keynes Dons forrige sesong, kom med på årets lag i League One og var i søkelyset til flere storklubber. Nå håper han å kunne spille seg inn i Tottenhams startellever.

– Jeg må bare komme inn på laget og gjøre så godt jeg kan når jeg får sjansen. Velger manageren meg, så gjør han det.

– Gir disse kampene mot store lag i sesongoppkjøringen deg bedre selvtillit?

– Jeg er en selvsikker spiller uansett, gliser 19-åringen.

–  Men det er klart det er veldig bra for meg å komme fra League One i England og spille mot slike spillere som jeg spilte mot i dag. Det er en drøm som blir virkelighet for meg, sier han.

Torsdag venter AC Milan på Allianz Arena. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium kl 18.15