FORLOVET I TO ÅR: Zayn Malik (22) og Perrie Edwards (22) forlovet seg i august 2013. Foto: Stella Pictures
FORLOVET I TO ÅR: Zayn Malik (22) og Perrie Edwards (22) forlovet seg i august 2013. Foto: Stella Pictures

People: – One Direction-Zayn har brutt forlovelsen

Det skal være slutt mellom Zayn Malik og Perrie Edwards.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Amerikanske og britiske medier melder at tidligere One Direction-medlem Zayn Malik (22) har brutt forlovelsen med Perrie Edwards (22). 

Det skal være Zayn som har valgt å bryte forlovelsen, skriver People. Han skal ha kontaktet Perrie for to uker siden og fortalt at forholdet deres var over.

Forlovet i to år

Perrie er ett av fire medlemmer i den britiske jentegruppen Little Mix, som nå er i gang med promoteringen av sitt tredje album og singelen «Black Magic». 

– Hun har holdt motet oppe, siden Little Mix har mye promotering nå for tiden, men hun er tydeligvis helt ødelagt, sier en kilde til People

Til Daily Mail sier en kilde at timingen ikke kunne vært verre for Perrie.

– Hun vet ikke hva hun skal tenke. Hun kommer til å reise rundt og promotere den nye singelen, men åpenbart kunne ikke timingen vært verre, siden hun skal gjøre så mange intervjuer nå, sier kilden. 

Paret forlovet seg i august 2013. De har kjent hverandre siden 2011, da de møtte hverandre under innspillingen av britiske X Factor. 

Hverken Zayn eller Perrie har kommentert bruddryktene.

Utroskapsrykter

NYFORLOVET: Da paret gjestet premieren til One Directions dokumentar «This Is Us» i august 2013, viste Perrie frem forlovelsesringen. Foto: NTB Scanpix
NYFORLOVET: Da paret gjestet premieren til One Directions dokumentar «This Is Us» i august 2013, viste Perrie frem forlovelsesringen. Foto: NTB Scanpix

I mai kom nyheten om at Zayn forlot One Direction. Årsaken var at han ønsket mer tid med familien og sin forlovede. 

– Livet mitt i One Direction har vært mer enn jeg noensinne kunne ha forestilt meg. Men, etter fem år, føler jeg at det nå er riktig for meg å forlate bandet. Jeg slutter fordi jeg ønsker å være en normal 22-åring som er i stand til å slappe av og ha litt privatliv utenfor rampelyset, skrev Zayn i en beskjed til fansen på Facebook.

Zayn forlot bandet midt i deres Asia-turne. Der ble det spekulert i om han hadde vært utro, etter at han ble sett tett omslynget med en kvinnelig fan i Thailand

Malik gikk selv ut på Twitter og beklaget overfor kjæresten og fanskaren.

«Jeg er 22 år gammel.. Jeg elsker en jente som heter Perrie Edwards. Og det er mange sjalu jævler i verden, jeg beklager hva det ser ut som.», skrev han.

Platekontrakt

I forrige uke ble det klart at Zayn har signert en platekontrakt med RCA Records

22-åringen skrev på Twitter at han nå ønsket å vise fansen hvem han egentlig er gjennom solokarrièren. 

Kun få dager etter at Zayn slapp nyheten om solokarrieren, lanserte One Direction sin første singel etter at Zayn forlot bandet. Låten «Drag Me Down» ble godt tatt i mot av fansen, og den satte Spotify-rekord da den ble lansert.