NYE FILMER: «Dum og dummere To», «Grusomme meg 2», «Transformers: Age of Extinction» og «Hercules» kan du nå se på Sumo. Foto: Filmweb
NYE FILMER: «Dum og dummere To», «Grusomme meg 2», «Transformers: Age of Extinction» og «Hercules» kan du nå se på Sumo. Foto: Filmweb

Nå blir det enda mer film på Sumo

Hver dag fremover vil det lanseres nye filmtitler på TV 2 Sumo. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere i år kom nyheten om at TV 2 kjøper C More Norge. Det betyr at TV 2 nå kan tilby seerne populære serier og ferske filmer, samt hele den norske Tippeligaen. 

Denne uken blir C More film lansert på TV 2 Sumo.

– Vi går nå inn i periode hvor vi vil legge til det som kanskje er Norges aller beste filmpakke på TV 2 Sumo, sier Kristian Bruarøy, leder i TV 2 Sumo.

Ny filmer hver dag

Hver dag vil et titalls nye filmer lanseres på Sumo. Hele C More film-pakken lanseres fortløpende, og til slutt vil det være over to tusen filmtitler å velge mellom.

– Vi lanserer det som regnes å være de mest attraktive filmene først, sier Bruarøy.

Kinosuksesser som «Dum og dummere To», «Hercules» og «Transformers: Age of Extinction» kan du nå se på Sumo.

Storfilmene «12 Years a Slave», «Les Miserables» og «Fast and Furious 6» er også en del av tilbudet.

C More film består også av familiefilmer, og «Grusomme meg 2» og «Rio 2» er nå tilgjengelig på Sumo.

Tar opp konkurransen

Med C More Film har TV 2 sikret seg rettigheter til førstegangsvisning av filmer fra filmselskapene Paramount, MGM og Fox. Det vil si at filmer fra disse tre selskapene kommer på TV 2 Sumo rett etter at de har gått på kino og blitt utgitt på DVD. 

– Med C More film vil Sumo få en type innhold som vi ikke har hatt før. Film-tilbudet blir enda mer komplett, sier Bruarøy.

Nå tar Sumo for alvor opp konkurransen med andre strømmetjenester innen film, som Netflix og HBO.

– Nå har Sumo kanskje enda mer attraktive filmer og ferskere filmtitler enn det Netflix har, sier Bruarøy.

Til å begynne med har Sumo valgt å fokusere på film fra C More, men det finnes også muligheter for at tilbudet innen serier kan utvides. 

De nye endringene medfører en ny abonnementstruktur på TV 2 Sumo. På Sumo-bloggen kan du lese om de nye abonnementstypene og hvilket abonnement som kreves for å få tilgang til C More film.