MELLOM STOLER: Santiago Segurola synes Martin Ødegaard har et vanskelig dilemma.  FOTO: DANIEL OCHOA DE OLZA /
MELLOM STOLER: Santiago Segurola synes Martin Ødegaard har et vanskelig dilemma.  FOTO: DANIEL OCHOA DE OLZA /

– Ødegaard må bort fra Castilla

Real Madrid-ekspert mener tredje nivå i Spania er feil sted å være for Martin Ødegaard.

Den spanske storavisen Marcas ekspert Santiago Segurola er bekymret for Martin Ødegaard. Han synes dilemmaet til den unge nordmannen er svært vanskelig.

– Jeg er bekymret nå, fordi han har fått spille for lite i sesongoppkjøringen. De 45 minuttene han fikk mot Roma var for lite og for dårlige. Jeg føler jeg ikke har sett ham i det hele tatt denne sesongoppkjøringen, fordi han gjemte seg sånn bort i den kampen. Men jeg skulle så gjerne likt å se ham spille med de beste spillerne, sier eksperten til TV 2.

Real Madrid har bare tre treningskamper igjen før alvoret starter. Laget deltar tirsdag og onsdag i firekampersturnering med Bayern München, Milan og Tottenham i Tyskland. På mandagens pressekonferanse sa Rafael Benitez at disse kampene er avgjørende for spillerne på vippen. Les mer her.

Real Madrid-Tottenham ser du på TV 2 Sport Premium kl 18.15.


– Tøff divisjon
Segurola forstår veldig godt at Ødegaard ønsker å være i Real Madrid for å få trene sammen med de beste. Men mener Castilla ikke er stedet å være for en spiller som ham

– Nivået de spiller på er for tøft. Det er dårlige baner, vanskelige lag og mange spillere som ikke viser unge spillere noen nåde, sier han og rister på hodet.

– Det er en veldig vanskelig avgjørelse.

Kommentatoren følger Real Madrid tett og har i en årrekke vært en sterk meningsbærer i spansk fotball. Han har sett mange unge spillere prøve seg i Real Madrid.

– Jeg er fan
– Det er ikke så lett, og svært få oppnår suksess i Real Madrid i ung alder. De aller fleste drar andre steder, og det er en god løsning. Jeg har sett mange dra ut og komme tilbake og bli landslagsspillere for Spania.

Og Segurola ønsker Ødegaard alt godt:

– Jeg fulgte ham tett i fjor og synes han er den beste unge spilleren i Real Madrids stall. Jeg håper man finner en god løsning, fordi jeg er blitt fanatisk når det kommer til Ødegaard. Han er virkelig en fantastisk spiller, sier han.