UNITED NESTE? Pedro (til venstre) kan bli Manchester United-spiller i løpet av de neste 48 timene. Foto: AFP
UNITED NESTE? Pedro (til venstre) kan bli Manchester United-spiller i løpet av de neste 48 timene. Foto: AFP

Fotballryktene: – Van Gaal vil ha Barça-stjerne, mens Mourinho ser mot Tottenham

Og Manchester United har fått avslått to 1,3 milliarders-bud på Gareth Bale denne sommeren.

Fire dager gjenstår før Premier League-sirkuset starter.

På søndag fikk vi en liten smakebit av hva vi har i vente da Arsenal og Chelsea barket sammen i Community Shield – men det er til helgen det virkelige alvoret starter.

Det er verdt å nevne at det skal spilles fire serierunder før overgangsvinduet stenger, så klubbene har fortsatt god tid til å få på plass de siste brikkene foran høstsesongen.

LØRDAG KL. 13.45: Manchester United-Tottenham på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

The Sun skriver at Manchester United har prøvd å hente Gareth Bale til klubben to ganger denne sommeren. Begge budene skal ha vært på over svimlende 1,3 milliarder kroner, men Real Madrid er tilsynelatende ikke interessert i å kvitte seg med waliseren, som dermed blir værende i den spanske hovedstadsklubben enn så lenge.

I gårsdagens rykter kom det frem at Arséne Wenger hadde uttalt at det var uaktuelt å hente Karim Benzema til London, og i dag hevder ESPN at også Real Madrid-trener Rafael Benítez i tillegg skal ha gitt beskjed om at det er uaktuelt å slippe franskmannen i dette overgangsvinduet. Så flott! Da er alle enige!

Rio Ferdinand har blandet seg inn i diskusjonen rundt Evertons stoppertalent John Stones, som flere ganger i sommer har blitt koblet til både Chelsea og Manchester United. Ifølge The Guardian har Ferdinand gitt klart uttrykk for at han mener Stones bør «velge» United foran Chelsea, og kanskje vil 21 år gamle Stones høre på rådet til den tidligere United-stopperen?

Mens vi er inne på Chelsea. Ifølge Daily Mirror skal José Mourinho ha gitt klubbledelsen klar beskjed om at han ønsker seg Tottenhams Danny Rose i sensommerpresang. Og etter en liten diskusjon på bakrommet har Chelsea nå kontaktet Spurs og bedt dem om et prisanslag på den engelske 25-åringen. Svaret de har fått er at venstrebacken er tilgjengelig for rundt 170 millioner...

Lazio har kontaktet Mario Balotellis agent – og forhørt seg om mulighetene til å hente italieneren på lån den kommende sesongen. Men kun hvis de kvalifiserer seg til gruppespillet i Mesterligaen, melder Daily Mirror. Så kanskje får Liverpool seg en telefon etter at Mesterliga-playoffen er avgjort i slutten av måneden?

Ángel Di Marías forventede overgang til Paris Saint-Germain er foreløpig satt på vent fordi Manchester United-spilleren angivelig skal ha vært for trett til å gjennomføre den medisinske testen, melder Daily Mail.

Mens Di María er på vei bort fra Old Trafford, kan Barcelonas Pedro være på vei inn. Daily Mirror skriver at United planlegger et bud på i overkant av 200 millioner for angrepsspilleren i løpet av de 48 neste timene. Samme avis skriver dessuten at Real Madrids Pepe skal være på manager Louis van Gaals ønskeliste.