TOK FARVEL: Manchester Uniteds Rafael da Silva flytter til Frankrike. FOTO: ADAM DAVY /
TOK FARVEL: Manchester Uniteds Rafael da Silva flytter til Frankrike. FOTO: ADAM DAVY /

Slik tar Rafael (25) farvel med Manchester United

Takker fansen, Sir Alex Ferguson og Storbritannia.

Manchester United bekrefter mandag kveld på sine hjemmesider at høyrebacken Rafael da Silva (25) har signert for den franske toppklubben Lyon.

Brasilianeren bestod den medisinske testen i Frankrike, og vil bli presentert på en pressekonferanse i løpet av uken, opplyser Premier League-klubben.

Manager Louis van Gaal selger høyrebacken etter ankomsten til Matteo Darmian.

På sin offisielle Instagram-konto tar høyrebacken farvel med Manchester United. Der takker han både fansen, Sir Alex Ferguson og Storbritannia som nasjon.

– Jeg vil take Manchester United for all støtte i løpet disse åtte årene. Etter at jeg signerte for klubben har jeg opplevd noen utrolige øyeblikk. Jeg har tross alt spilt i trøyen til en av de beste klubbene i verden. Takk, Manchester United FC, skriver Rafael, før han fortsetter:

– Jeg vil også takke alle ansatte i klubben som alltid har behandlet meg med den største omtanke. Takk til Storbritannia, jeg har lært mye i dette landet, både som spiller og som menneske. Det er lærdom jeg vil ta med meg resten av livet, sier han.

Til slutt sender han en hilsen til sin tidligere manager Sir Alex Ferguson, som ga seg i Manchester United foran 2013-sesongen.

– Takk til Sir Alex Ferguson alltid hadde troen på meg og alle dørene du åpnet for meg. Nå venter en utfordring. Gud velsigne meg, mener brasilianeren.

Rafael ble hentet til Manchester United sammen med sin tvillingbror Fabio fra brasilianske Fluminense i 2008. Han fikk med seg over 100 førstelagskamper for Manchester United siden debuten.