SELGER DÅRLIG: Kim Kardashians (34) selfie-bok har kun solgt 32.000 eksemplarer, noe som er lite sammenlignet med hennes 41 millioner følgere på Instagram. Foto: NTB Scanpix
SELGER DÅRLIG: Kim Kardashians (34) selfie-bok har kun solgt 32.000 eksemplarer, noe som er lite sammenlignet med hennes 41 millioner følgere på Instagram. Foto: NTB Scanpix

Selfieflopp for Kim

Svært få av Kim Kardashians 41 millioner Instagram-følgere har kjøpt boken hennes. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mai lanserte Kim Kardashian (34) en bok bestående av selfier, kalt «Selfish».

Fotoboken ble ikke tatt godt i mot av anmelderne. 

– Kim Kardashian har ikke kommet for å rose fotoboken, men for å begrave den, skrev The Guardians anmelder.  

Kritikk på nett

Ifølge Radar Online har ikke fansen tatt godt i mot boken heller. Hittil har det blitt solgt kun 32.000 eksemplarer av boken, skriver det amerikanske kjendisnettstedet. 

Det er ikke mye å skryte av, dersom man sammenligner med hvor mange følgere Kim har i sosiale medier. På Instagram har hun over 41 millioner følgere, som gjør henne til den tredje mest populære Instagram-kontoen i verden. 

Reality-stjernen legger nesten daglig ut bilder av seg selv. Siste bilde på hennes Instagram-konto viser en ny sminkestil som 34-åringen har prøvd ut. 

Boken får også mye kritikk på nett. Hos Amazon.com har over 600 kunder lagt igjen sin mening, og de fleste er ikke positive.

– Et stakkars tre døde for denne boken, skriver en Amazon-bruker. 

Tjente 53 millioner dollar på ett år

Selv om Kims selfie-bok ikke selger så godt som hun kanskje hadde håpet, lider ikke reality-stjernen noen nød. 

Da Forbes i juni publiserte sin 2015-liste over hvilke kjendiser som tjener mest, havnet Kim på 33. plass. Ifølge Forbes har Kim tjent 53 millioner dollar i løpet av det siste året.