EN SMØRBLID GJENG: Familien Lindström smiler bredt etter å ha kost seg på ferie de siste to ukene. (FOTO: PRIVAT)
EN SMØRBLID GJENG: Familien Lindström smiler bredt etter å ha kost seg på ferie de siste to ukene. (FOTO: PRIVAT)

Familien Lindström gir bort fem billetter til Tusenfryd 

– Vi har hatt en fin sommer, så nå vil vi gi noe til noen som kanskje ikke har hatt det, sier familien. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I tillegg til billettene slenger familien fra Røyken med 1000 kroner til popcorn, sukkerspinn og is – og skyss til og fra fornøyelsesparken dersom det skulle trengs.

– Vi var på vei hjem fra ferie i Sverige i natt, og snakket om hvor fint vi hadde hatt det, forteller trebarnsfaren Johan Lindström til TV 2.

– Vi minnet barna på at det ikke er alle som har mulighet til å gjøre så mye i ferien, og da kom vi alle frem til at vi ville gjøre noe for noen andre, legger han til.

Familien hadde tilfeldigvis fem Tusenfryd-billetter til overs fra da de var der tidligere i sommer, og fant ut at noen andre heller kunne få gleden av disse. 

– Det er ikke så lenge igjen av sommeren, og tanken på at noen skal komme tilbake fra sommerferie uten å ha noe spesielt fra ferien å dele med de andre gjør vondt, sier Lindstrøm. 

– Vi har jo allerede vært på Tusenfryd i år, legger han til. 

Mandag formiddag skrev Johan Lindström en status på Facebook, hvor han etterlyser en familie som ønsker en dag på Tusenfryd.

– Istedenfor at vi skal sitte og lete etter familien som fortjener det mest, tenker vi å legge navnene til de vi får tilbakemelding fra i en boks, og la barna trekke, forteller Lindström.

Kanskje det er din familie?