Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I tillegg til billettene slenger familien fra Røyken med 1000 kroner til popcorn, sukkerspinn og is – og skyss til og fra fornøyelsesparken dersom det skulle trengs.

– Vi var på vei hjem fra ferie i Sverige i natt, og snakket om hvor fint vi hadde hatt det, forteller trebarnsfaren Johan Lindström til TV 2.

– Vi minnet barna på at det ikke er alle som har mulighet til å gjøre så mye i ferien, og da kom vi alle frem til at vi ville gjøre noe for noen andre, legger han til.

Familien hadde tilfeldigvis fem Tusenfryd-billetter til overs fra da de var der tidligere i sommer, og fant ut at noen andre heller kunne få gleden av disse. 

– Det er ikke så lenge igjen av sommeren, og tanken på at noen skal komme tilbake fra sommerferie uten å ha noe spesielt fra ferien å dele med de andre gjør vondt, sier Lindstrøm. 

– Vi har jo allerede vært på Tusenfryd i år, legger han til. 

Mandag formiddag skrev Johan Lindström en status på Facebook, hvor han etterlyser en familie som ønsker en dag på Tusenfryd.

– Istedenfor at vi skal sitte og lete etter familien som fortjener det mest, tenker vi å legge navnene til de vi får tilbakemelding fra i en boks, og la barna trekke, forteller Lindström.

Kanskje det er din familie?

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/Joppas/posts/872113012879622" data-width="500"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/Joppas/posts/872113012879622"><p>Jeg, Marita og barna har hatt en fantastisk sommer med masse eventyr og g&#xf8;y. S&#xe5; har vi 5 billetter til Tusenfryd som jeg...</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/Joppas">Johan Lindström</a> on&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/Joppas/posts/872113012879622">Sunday, 2 August 2015</a></blockquote></div></div>