Skal du begynne å style en Ferrari, så bør du vite hva du gjør. Det å gå bananas med senkesett og skjermbreddere er ikke ndvendigvis veien å gå ...
Skal du begynne å style en Ferrari, så bør du vite hva du gjør. Det å gå bananas med senkesett og skjermbreddere er ikke ndvendigvis veien å gå ...

Joda, dette er faktisk meningen!

Er dette tidenes mest smakløse stylingprosjekt?

Det hender vi bringer bilder av den del stylingprosjekter her på broom.no – med varierende grad av suksess. Men sjelden eller aldri har vi sett noe så vulgært som bilen du ser på bildene i denne saken.

Her snakker vi rett og slett det mest smakløse vi har sett siden vi fikk servert rosa magebelter til smokingen på 80-tallet.

Det verste er forsåvidt ikke selve stylingen. Det å blodsenke biler er jo heller ikke så unormalt. Ei heller er det uvanlig med bredding, diverse uoriginale spoilere og ekstreme felger.

Men når alt dette blir gjort med en så vakker bil som en Ferrari 458 Italia, så blir det bare feil, feil, feil.

Les også: Her er bilen Gamsten trøster seg med etter nedrykket

Perfekt i utgangspunktet

La oss altså bare ta utgangspunktet litt grundigere. Ferrari 458 Italia er en superbil god som noen: Latterlig dyr, hysterisk rask, vakker og uoppnåelig. Og den knallrøde bilen vekker garantert oppmerksomhet der den kjører. Uansett hvor.

Det er en sånn type bil der alt bare stemmer. Det finnes, etter vår mening, ingen grunn til å skulle gjøre noe annet med den. Jeg mener, kan du kikke på en slik bil, og så si til deg selv: "Hmmmm. Joda, det er ikke så verst. Men jeg har noen ideer som kan gjøre den enda bedre ..."

How low can you go? Ganske forbasket lavt, i dette tilfellet ...
How low can you go? Ganske forbasket lavt, i dette tilfellet ...

Les også: Her går enda en Ferrari opp i røyk

Harry

I tilfelle tar du feil. Men trodde åpenbart at de kunne klare nettopp det – og vips, så fikk vi et Liberty Walk kit. Denne typen styling er akkurat nå ganske hot, blant annet i USA.

Kitet er ganske enkelt brutalt boltet på, noe det ikke forsøkes å legge skjul på, og sørger for et veldig røft utseende.

Den ekstreme senkingen, du skal slite med å få klemmet inn et bankkort mellom leppen foran og veien, er godt over grensen for det vi gjerne omtaler som Harry, her på berget.

20" felger, der det bakre settet er 12" bredt, er såvidt dekket med et tynt lag av gummi, og ligger godt gjemt oppunder skjermene. Noen liker sikkert det også?

Skrekk og advarsel

Men at dette er styling for en helt spesiell type mennesker, er det ingen tvil om. At disse menneskene i hovedsak befinner seg i USA, er kanskje ikke spesielt overraskende. 

Vi har ikke priser på kitet, og ønsker snarere å fortelle om dette stylingprosjektet som en skrekk og advarsel til andre, enn noe annet. Det finnes grenser for hvor langt en kan ta det ...

Er du enig, eller synes du dette var tøft? Si din mening i kommentarfeltet under:

Les også: Drømmeduellen: Ferrari 458 vs Lamborghini Aventador