Ski  20150728.
OBOS-ligaen, 1. divisjon fotball 2015: Follo-Brann (0-1). Sivert Heltne Nilsen (f.v.), Amin Nouri, Brann-kaptein Vadim Demidov, Bismar Acosta og Alejandro Castro takker bortefansen for støtten etter 1. divisjonskampen mellom Follo og Brann på Ski stadion.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix FOTO: GRøTT, VEGARD WIVESTAD /
Ski 20150728. OBOS-ligaen, 1. divisjon fotball 2015: Follo-Brann (0-1). Sivert Heltne Nilsen (f.v.), Amin Nouri, Brann-kaptein Vadim Demidov, Bismar Acosta og Alejandro Castro takker bortefansen for støtten etter 1. divisjonskampen mellom Follo og Brann på Ski stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix FOTO: GRøTT, VEGARD WIVESTAD /

Rekdal spår mer Brann-jubel i kveld

Brann-Levanger og tysk fotball i mandagens oddstips - sjekk analysen nå!

Det er små marginer i oddstipping. Søndagkupongen var på vei til å gå inn da Aalesund slo Start og Hødd slo Bærum, men kupongen røk da Hønefoss utlignet på overtid mot Fredrikstad. Her er rekdals håndplukkede mandagskupong:

Sjekk alle våre oddstips her - nye tips hver dag!

BRANN - LEVANGER (0-1) (OBOS-LIGAEN) H: 1,90 U: 3,60 B: 2,70
Handicapspill, Levanger får ledelsen 1-0 ved start. Brann står med to strake seire nå, vant 1-0 over Follo på bortebane sist. Meget viktig borteseier, men nå må de fortsette. Etter de andre kampene er spilt denne runden er Brann nede på fjerdeplass. En trepoenger her vil sende de opp på kvalikplassen, ett poeng bak Sandnes Ulf. Brann har bare tapt for Sogndal på Brann Stadion i serien denne sesongen. De spiller ikke glimrende fotball, men har begynt å plukke poeng. Det er det viktigste, og laget er åpenbart i utvikling. Nå har de fått inn Sivert Heltne Nilsen, en spillertype Brann har savnet. Levanger vant 4-1 over Fredrikstad sist, men resultatet lyver. Levanger mangler også to mann med karantene i Sørmo og Nordberg. Rekdal tror Brann vinner med minst to mål.

RB LEIPZIG - G. FÜRTH (2. BUNDESLIGA) H: 1,55 U: 3,45 B: 4,75
RB Leipzig er støttet av brusfabrikken i Østerrike, og bruker mye penger. Målet er opprykk, og med Ralf Rangnick som trener har de rett mann. Rangnick trente Hoffenheim opp flere divisjoner, og har også erfaring fra klubber som Schalke 04 og Hannover. Han kom fra “moderskipet” RB Salzburg før sesongen, hvor han var sportssjef. Ifølge Transfermarkt er stallen til Leipzig nå den desidert dyreste i ligaen med tanke på markedsverdi. Det er også det yngste laget med en snittalder på 23. Leipzig vant 1-0 over FSV Frankfurt i serieåpningen, og vant også 2-0 over Ingolstadt i treningskamp i midtuka. De har imponert i treningskampene med seire over lag som Rubin Kazan og Southampton. Greuther Fürth startet sesongen med 1-0 over Karlsruhe, som ser svakere ut enn forrige sesong. Fürth hadde en skuffende sesong i fjor, og tiden vil vise om de blir bedre i år. Spillerstallen til Fürth er verdt langt under halvparten av Leipzig sin. Her er RB Leipzig greie favoritter.