SOKKER: : Justin Bieber forlater restauranten II Pastaio i Beverly Hills med klar melding til paparazzi-fotografene på sokkene. FOTO: CPR/STOIANOV/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
SOKKER: : Justin Bieber forlater restauranten II Pastaio i Beverly Hills med klar melding til paparazzi-fotografene på sokkene. FOTO: CPR/STOIANOV/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Biebers melding til paparazziene: «Sokk you!»

Popstjernen tok på seg sokker med en tydelig beskjed til paparazzi-fotografene i Hollywood.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Justin Bieber (21) er et yndig mål for paparazzi-fotografene i Hollywood, og nå har han gått til innkjøp av sokker som gir en klar melding om hva han synes om de.

Dra til helvete!, står det med rød skrift på sokkene, som er av merket Brooklyn Projects.

Comeback

Denne uken kunne Bieber annonsere at han gjør et etterlengtet comeback med en ny singel, «What do you mean». I programmet «On air with Ryan Seacrest» røpte Bieber litt om hva sangen handler om.

– Jenter er så vanskelige å lese og tyde, de sier noe også mener de noe annet, sa Bieber om teksten i sangen.

Det er hele tre år siden Justin ga ut sitt eget materiale. Denne våren kunne han høres på Jack Ü låta «Where are Û now», men ellers har det vært stille fra 21-åringen fra Canada.

Låta slippes 28. august og han lover en morsom og sommerlig låt. Den britiske skuespilleren James Corden og andre celebriteter hjelper Bieber med nedtellingen til lansering av singelen.

Justin Bieber har hatt noen trøblete år med med arrestasjon for fyllekjøring, narkotikaproblemer, og blitt siktet for vandalisme.

21-åringen har hatt et rykte på seg for å være en arrogant og usjarmerende fyr den siste tiden, og dette bildet av seg selv vil han gjerne endre.

– Jeg er ikke den jeg har prøvd å være. Man later ofte som man er noen andre enn den man er når man vil skjule sine ekte følelser. Det var helt klart noe som foregikk inni meg, sier han.