KLAR: Malaury Martin er klar for Lillestrøm. Midtbanespilleren kommer fra Sandnes Ulf. Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
KLAR: Malaury Martin er klar for Lillestrøm. Midtbanespilleren kommer fra Sandnes Ulf. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Lillestrøm hentet spiller fra Sandnes Ulf

Ønsket seg bort og nektet å spille kamp. Nå er Malaury Martin klar for Lillestrøm.

Lillestrøm har falt som en stein på tabellen etter fem strake kamper uten seier. Før høstsesongen forsterker de nå laget med franske Malaury Martin.

26-åringen kommer fra Sandnes Ulf, der han har spilt i halvannet år. Han skrev under for Lillestrøm lørdag, og kontrakten strekker seg ut neste sesong.

– Vi er glade for å ha fått inn en anvendelig midtbanespiller i Malaury. Han er en fleksibel spiller som kan brukes både på venstre kant, sentralt på midtbanen og i tierrollen. Malaury har erfaring både fra fransk Ligue 1 og engelsk Championship og vil tilføre oss sårt tiltrengt rutine. Han var midt i sesongen med sin tidligere klubb, så han er i kampform og klar til å spille for oss fra dag én, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til klubbens nettside.

LSK har mistet Moryké Fofana og Bjørn Helge Riise i sommer. De var en stund med i kampen om medalje, men den siste tids formsvikt har sendt dem nærmere bunnstriden.

Etter 17 kamper er de nummer ni på tabellen, fem poeng over Tromsø på kvalifiseringsplass.

Martin, som har en fortid i Monaco, Blackpool og Middlesbrough, blir spilleklar til neste helgs kamp mot serieleder Rosenborg.

Mandag denne uken ble det kjent at Martin nektet å spille lokaloppgjøret mot Bryne for Sandnes Ulf søndag. Midtbanespilleren møtte ikke opp til kampen. Grunnen var at spilleren ønsket seg bort.

– Det er helt bak mål. Det er en forkastelig oppførsel. Man har en kontrakt å forholde seg til. Dette er jobben hans, og man kan ikke bare skulke jobben. Det er rett og slett barnslig, sa TV 2s kommentator Jørgen Klem om oppførselen. (©NTB/TV 2)