Hovlands Nürnberg slo tilbake med seier

Nürnberg (NTB): Even Hovland spilte hele kampen i midtforsvaret da Nürnberg slo Heidenheim 3-2 hjemme fredag.

Even Hovland, her fra landslagssamling i mars, kunne juble for seier i andre runde av 2. Bundesliga. FOTO: PEDERSEN, TERJE / NTB Scanpix

I annen runde av 2. Bundesliga hentet Hovlands lag seg inn etter å ha tapt 6-3 mot Freiburg i den første serierunden.

Danny Blum sendte hjemmelaget i ledelsen etter 13 minutter, men bare fire minutter senere utlignet Robert Leipertz. Leipertz scoret sitt annet for dagen, men denne gangen i feil mål, da han etter 41 minutter satte ballen bak egen keeper.

Etter pause utlignet Smail Morabit til 2-2. Tre minutter før slutt fastsatte Jan Polak sluttresultatet til 3-2.

Nürnberg ligger dermed på sjuendeplass etter to runder. Arminia Bielefeld og FSV Frankfurt spilte 0-0. (©NTB)